![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Nie zadziała, cracka nie posiadam tak samo jak folderu Mods, czyli to nie po ich stronie leży wina
|
![]() |
![]() |
#53 | |
Guest
|
![]() Cytat:
na mikołaja bede już miała podstawe oryginalną ![]() a powiedz mi jeszcze , czy można jakoś zapisać te savy z gry , bo odinstaluje podstawe i , zainstaluej na nowo jak już kupie podstawe . to chciałabym mieć te rodziny co miałam kiedyś , a nie wiem czy te savy można gdzieś skopiować albo coś ![]() |
|
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Podobno się da ale ja nie próbowałem ;D
|
![]() |
![]() |
#55 |
Reputacja: 10
|
![]()
msusisz zapisać całe Electronic Arts ( z moje dok.) gdzieś i potem wrzucic jeszcze raz do Moje Dokumenty i po sprawie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]()
wyrzucilam folder mods jednak nadal to samo, wciaz te niebieskie pola. co teraz zaktualizowac raz jeszcze bez dodatku mods?? pisze ze gra juz jest zautualizowana..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Guest
|
![]() Cytat:
dziękuje ![]() czyli , żeby mi ten dodatek zadziałał ; musze wywalić gre , wgrać podstawe oryginalną , później wgrać ten dodatek i ten katolog mods przenieść na pupit , tak ? a powied zmi czy to jest na 100 % pewne , że to podziała ? |
|
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
może przenies sobie najpierw na wszelki wypadek ten katalog mods zanim co kolwiek zainstalujesz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
nie wiem
![]() mi narazie nie chca zniknac niebieskie kwadraty zamiast parcel ;/ mimo ze przenioslam katalog mods i zrobilam drugi raz akutalizacje 1.7.9 eh dałam nowa gra i jest normalnie bez tyhc niebieskich pól ! w koncu! tamta rodzinka utracona ale trudno przynajmniej moge wogole grac ![]() Ostatnio edytowane przez beata18ns : 01.12.2009 - 14:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|