![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jako jedynej chyba nie podoba mi się bryła i ogród, ale wiem, że to nie jest łatwe... Przejdźmy do wnętrz:
Kiepsko dobrane kolory ścian do podłóg, w salonie za ciemno, na pierwszym zdjęciu 'Jadalnia' razi strasznie przejście z ciemnego do jasnego drewna, mogłeś dać tam jakaś 'przedziałke'. Kuchnia ma boski kształt, ale jest cała biała, jak przy którymś moim projekcie ktoś opisał, wygląda jak szpitalna. Sypialnia jest według mnie najlepiej zrobionym pomieszczeniem, irytują mnie tylko te czarno-białe talerze na ścianie, nie pasują tam! Łazienka mi się nie podoba, pewnie przez te wszystkie urządzenia do ćwiczenia i wielgachną wagę, od razu przypomina mi się gabinet pielęgniarki w szkole, za to otoczenie umywalki, cud, miód i orzeszki.
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
No Mati całkiem niezły domek ;D
Nie znam się za bardzo, ale zgadzam się z opiniami innych... też uważam, że ten przedpokój trochę zagracony. Nie pasuje tam ten odkurzacz, czy zmiotka...No i wszystko jest w jednym kącie, a w innym miejscu pusto. Co do kuchni no to jest za duża. Dużo tego wszystkiego na blatach, ale moim zdaniem to jest ok, bo w kuchni często tak jest. Ale jest za dużo wolnego miejsca w środku, przydałoby się tam coś jeszcze postawić, może jakiś stolik, krzesła czy coś...Albo inny kształt tej kuchni. Co do reszty jest bomba...Fajne kolory, dodatki...podoba mi się ten koszyk z wełną..dodaje on takiej ciepłej atmosfery domu ![]() Na zewnątrz też super ![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki wszystkim za wyczerpujące komentarze ^^
|
![]() |
![]() |
#14 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008