![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie podoba mi się ogólnie - jako całość. Bryła nieciekawa, kolory również nieco mdłe. Kafelki w łazience kolorystycznie mi nie pasują. Uważam, że nawet jak tylko z maxis da się zrobić coś dużo lepszego. Przydałoby się parę poprawek, dom jest nieco pusty. 3/10
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Mi sie nie podoba ogolnie ;p
Bryala jakas taka dziwna,kolory takie jakby mdle. Ogolnie dom nieco pustawy.A i jak robisz zdjeica to wlaczaj swiatla. 4/10 |
![]() |
#23 |
|
![]()
Skromnie ale ładnie...
![]() 8/10 Pozdrawiam ![]()
#24 |
Reputacja: 17
|
![]()
Witam! Z zewnątrz dom wygląda bardzo chłodno, ale środek jest jakby ciut cieplejszy. Niestety dom trochę świeci pustkami. Minusami jest m.in. wcześniej wymienione powody, ciemna ściana w kuchni, ta półowalna półka nad fotelem przy wejściu (mam wrażenie, że jak siądę to spadnie mi ona na głowę). Ładną zrobiłaś łazienkę jak na mój gust - udane pomieszczenie. Ogółem ocena: 6,9/10 pkt. Pozdrawiam D_S
#25 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Jest nieźle. Za zielono w tej kuchni, wszystko się zlewa. Ogólnie może być. Szkoda tylko tego ogródka... Psuje wygląd parceli.
6/10 |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
Z kad wzielas te meble do kuchni i salonu?
9,5/10 |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Jak dla mnie to jest... bardzo ładnie
![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|