![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
To mój pierwszy domek:]
JUZ PRACUJE NAD NOWYM DOMEM JEST OWIELE MNIJESZY(niebędzie taki pusty) Popracuje na d ta pustością i edytuje te zdjęcia:d Tylko muszę trochę zarobić bo mało kasy;D Musze namalować trochę obrazów ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 05.02.2015 - 21:24 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Musisz dać (img) link do zdjęcia (/img) tylko nawiasy kwadratowe ;]
Domek wydaje się być niedokończony ... nie ma tam żadnych obrazów i bardzo pusto jest. Kolory nawet ładne. Popracuj nad urządzaniem wnętrz. ![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
Jak na pierwszy domek ładnie
![]() Popracuj jedynie nad pustością, zrób tak by jej nie było widać ![]() Doradziłbym Ci też dopracowywać ogrody, gdyż to one tak naprawdę upiększają zewnętrzną część domu ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bryła nie jest zła. Ogród troche za pusty, zwłaszcza przed domem coś by się przydało. Grill przy stawiku? już lepiej by wyglądał gdyby stał gdzieś obok ławki i stolika. Stawik i mostek nad nim to jedyne co mi się podoba. Łódka troche dziwnie wygląda bo stawik nie jest duży.
W środku jest brzydka prezentacja zdjęć. Pokój - bardzo pusty, kolory mi się nie podobają. Jeden obraz w pokoju to troche za mało, przydało by sie więcej ozdób. Sypialnia to samo. Łazienka jest za ciemna, duża i pusta, nie podoba mi się fontanna. Jadalnia i kuchnia - mogłaby być inna tapeta/panele z jakimś wzorkiem czy coś, dzięki czemu pomieszczenie nie wydawało by sie takie puste. Kolejne pomieszczenia to samo co w poprzednich. Ogólnie nie bardzo mi się podoba. |
![]() |
#6 |
|
![]()
Bryła bardzo ładna,ciekawa... jak na pierwszy domek super!
![]() W ogrodzie puuuusto...wiecej drzew kwiatów, krzaków..wtedy bedzie ciekawiej i nie bedzie tak widac pustego placu. środku tez ok... ale tez widac pustki... wiecej kwiatów, obrazów dupereli..a bedzie fajnie ![]() Ogólnie fajnie. 7/10 Pozdrawiam ![]()
#7 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Och, ale duże te zdjęcia
![]() <...> Fajniutki domek, a jak na pierwszy to cudoo Ale trochę w nim pusto. Potrzeba więcej pierdół ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
Bryła jest fajna, widac że umiesz budować.
Jak na pierwszy raz to powiem, że przyzwoicie. pozdrawiam
#9 |
|
![]()
Z zrzutów domek nie za ładny. Podoba mi się kuchnia. Ogród przedobrzony. Ocena 6.5/10
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Duze zdjecia ^^"
Ale dom fajny,bryla i ogrod oraz wnetrza nawet mi przypadly do gustu,mogly by byc jakies fajne tapety,a nie tylko kolory XD 7/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|