![]() |
#122 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Guest
|
![]()
Namiot: Jednoosobowy i dwuosobowy znajdziesz w każdym sklepie (Kupiec produktów różnych)
Aparat: Najtańszy znajdziesz w każdym sklepie (j/w). Dwa lepsze w sklepie z różnymi rzeczami w Al Simhara w Egipcie. |
![]() |
![]() |
#124 |
|
![]()
Dzieki ^^ zaraz wyprobuje .
![]() |
#125 |
Guest
|
![]()
Mam misje żeby złapać 3 czerwone pluskwiaki w Chinach, już kilka razy tam jechałam, spędzałam kilka simowych dni, pokazywały mi się gdzie są, simka niby je schwytała, ale komunikat o tym się nie pojawiał, w wyposarzeniu też ich nie było. Spróbowałam buydebugiem, postawiłam to coś do owadów w ogródku (wszystkie z chin), pojawiają się wszystkie oprócz tych czerwonych pluskwiaków. Już drugi raz anulowałam to zadanie, ale znowu je mam i chciałabym je wkońcu zrobić.
Powiem odrazu że jak pierwszy raz pojawiło mi się to zadanie, to jednego pluskwiaka złapałam, gdy szłam po drugiego skończyły się wakacje i od tamtej pory nie moge ich schwytać. Jest jakiś sposób na te robaczki? |
![]() |
![]() |
#126 |
|
![]()
Upadła Dusza a może ta misja Ci sie anulowała ? Ja miałam tak raz w Chinach, że wakacje mi się skończyły podczas robienia misji, a potem wyświetlił mi się komunikat, że misja została anulowana, bo nie ma już jakiś składników czy coś.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Guest
|
![]()
no i mam kolejny problem...
![]() a może niech ktoś spisze opis misji tak jak do tomb ridera ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
|
![]() Cytat:
![]() Właśnie przez to przechodzę./[i]
![]() |
![]() |
#129 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jak znikały, to spoglądałam na mapę. Okazało się, że pojawiały się w innym miejscu. Raz anulowano mi misję, ale po okazało się, że mogę ją przyjąć po raz drugi, czytając tablicę ogłoszeń. |
|
![]() |
![]() |
#130 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |