![]() |
#221 |
Guest
|
![]()
Gdy pierwszy ras włączyłem gre byłem zachwycony . Ale potem się okazało że ma swoje wady i zalety.
WADY: - brak animacji wsiadania na rower czy do ałta - czasami długo się wczytuje,za wolne przyśpieszenie - mały wybór fryzur - niektóre cechy są bez sensu (boi się nagości)itd - znikanie w niektórych budynkach -- kolejna część gry i znowu niema :zwierząt,magi itd Zalety: +otwarty świat +więcej możliwości +wpływanie w większej mierze na czas +więcej opcji i interakcji +cechy charakteru +kontrolowanie sima w pewnym stopniu w pracy ++dużo usprawnień gry moja ocena to 8/10 |
![]() |
|
![]() |
#222 |
Reputacja: 14
|
![]()
Gdy włączyłem grę, brałem się za tworzenie rodziny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam grę od kilku tygodni i jestem znudzona.Odkryłam większość opcji pograłam większością maxisowych rodzin i nuda.Tylko dodatek uratuje nie chęć,ale gram dalej lepsze to niż TS2.
![]() |
#224 |
Guest
|
![]()
Ja najpierw oglądnę wszystkie Maxisowe rodziny, zobaczę ich cechy, możliwości oraz tryb kupowania i budowania. Później zrobię rodzinkę podobną do tej mojej w The Sims 2. Na początek Grześ i Jolanta Glinka
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Guest
|
![]()
Ja stworzę samotną simkę zbuduję domek na plaży jeśli się da , a potem będzie co będzie
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Reputacja: 11
|
![]()
domku na plazy nie, ale mozesz wykupic juz domek naprzeciwko wejscia plazy umeblowany/bez menli
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Reputacja: 10
|
![]()
Można zbudować dom na plaży zmieniamy tryb parceli na mieszkalny i wtedy można tam mieszkać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Reputacja: 11
|
![]()
tryb parceli w sensie plazy?
LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Guest
|
![]()
gdy po raz pierwszy zagrałem w sims 3 chyba 2,5 tyg. temu to stworzyłem faceta który został policjantem, ale za długo nim nie grałem ;D
|
![]() |
![]() |
#230 |
Guest
|
![]()
To ja jak wejdęę to :
Stworze babę, facia i dzieciaka (laskę xd) . Jak będzie nastolatką to ja jej zrobię żeby była Ikoną Popu. xD Żona : Chuda, i będzie miała fioła na punkcie czystości. :] Mąż : Chudy, będzie Biznesmenem!! xD Laskaa : Ładna, zgrabna, elegansio. xdd |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|