![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Drogi Mikołaju! Święta Bożego Narodzenia zawsze kojarzyły mi się ze szczęściem, radością i spokojem. Dziękuję za to wszystkim, którzy na to pracują.Chociaż domyślam się, że w takich listach szukasz tylko najważniejszego kontekstu, nieco Cię zanudzę. Moja mama znów szuka białego obrusa i wszystkim mówi, że nie mamy świecy. Razem z bratem mamy z niej ubaw. To chyba nie jest złe? Tata za to jeszcze pracuje. Myślę, że lubi swoją prace. Jest przyjemna, ale trudna. Jak Twoja, Mikołaju. Mam wiele rzeczy, o które prosiłam. Często starałam się pomóc innym mimo własnych problemów. Czasami gram lub śpiewam w szkole. Raz nawet pojechaliśmy na występ dalej. W tym roku chciałabym dużo szczęścia. Żebym miała pasek. Staram się pomóc mamie i nie mam za dużo czasu na naukę, rozumiesz. Spraw też, by numerek 12 z mojej klasy się przeniosła. Naprawdę jej nie lubię. Uważa się za lepszą bo nosi same stylowe ubrania i ma dużo pieniędzy. Niech również wybudują normalne szatnie w szkole. Te na numerki są do kitu. Ledwo zdążam na tramwaj! Zdaje się, że to kosztuje, ale jestem pewna, że dasz sobie radę, Mikołaju. Masz pozdrowienia od mamy! Bubuś! |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|