06.05.2004, 21:40
|
|
Guest
|
Cytat:
Originally posted by Odcinek 2
Wreszcie nadszedł dzień wyjazdu na obóz. Dziewczyny bardzo się cieszyły. W drodze nad jezioro ( tam miał się odbyć obóz ), w autobuzie zaóważyły przystojnego chłopaka, Ania powiedziała - jest mój, Kasia odparła, że jej. Podeszły do niego i zaczęli gawędzić. Potem okazało się że ma kumpla, który jedzie z nim i siedzi z przodu. Gdy Wojtek ( tak się nazywał ten chłopak ) go zawołał i kasia go ujrzała pomyślała - ten jest dla mnie. Zaprosiła go na swoje siedzenia. i tak Ania siedziała z Wojtkiem, a Kasia z Bartkiem. Zapowiadało się wspaniale. Aż tu nagle jakiś samochód zderzył się z autobusem! Dziewczyny nie wiedziały co się dzieje, bo trochę nimi zarzuciło. Na szczęście nikomu nic się nie stało, ale tym autobusem nie mogli kontynuować jazdy - miał uszkodzone światła. Zanim przyjechał drugi autobus wezwany przez kierowcę Wojtek i Ania zdążyli się już zaprzyjaźnić, mieszkali blisko siebie, to był dla Ani wymarzony chłopak. gdy dojechali na miejsce obozu rozpoczął się piknik, oczywiście dziewczyny nie odrywały się od chłopaków. Kasia i Bartek mieli podobne charaktery, oboje lubili żarty, humor i technologię. Kasia postanowiła że musi się posunąć dalej...
Po pikniku miała zacząć się dyskoteka, oczywiście na nią poszła i Kasia I Ania z chłopakami. Przetańczyli ze sobą cały czas, a w przerwach popijali alkoholem. Gdy siedzieli tak przy stoliku Kasia pocałowała Bartka, to był jej najlepszy pocałunek w życiu. Ania jednak pomyślała, że lepiej zacząć jak się dobrze poznają, gdy jeszcze bardziej się zbliżą. Po dyskotece Kasia poszła do pokoju Bartka, a Wojtek przyszedł do Ani, obie pary były sam na sam.
|
Co się tam działo? Nie dowiesz się, póki nie przeczytasz kolejnego odcinku!
|
|
|
|
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
|