Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 21.12.2009, 22:17   #9
Alicja1957
Guest

Domyślnie Odp: Błąd - nagła zmiana małżonka!

Cytat:
Napisał Searle Zobacz post
Niestety nowa łatka nie wymazała tych "nowych członków rodziny", ale mam nadzieję, że chociaż ten błąd nie beddie się już powtarzał.
Ja to traktuje tak: że moja simka została przybraną matką tego dziecka, po tym jak ojciec tego dziecka zmarł.

A propos: czy istnieje możliwość zmiany wyglądu odwiedzającego nas sima? Chciałabym zaprosić tą "moją córkę" do domu mojej simki i ją trochę odpicować
Searle - to ja już nie wiem, o co ci chodzi. Napisałam - zaproś, dodaj do rodziny, wyślij do CAS i potem znów kodem odłącz od rodziny. Ja tak robiłam - z tym, że nie dla zmiany wyglądu, ale w innych celach... Chciałam zobaczyć jak w określonej sytuacji zachowa się Sim, który jest w związku uczuciowym z dwiema Simkami :-P Musiałam dodać tę drugą do rodziny aby móc wydawać jej polecenia. Potem ją "odłączyłam" i było git.
Doczytałam tu na forum, że można wyedytować sima do CAS za pomocą kodu "edit in CAS" klikając na zaznaczonego Sima. Gdy następnym razem ta "córka" cię odwiedzi, to przynajmniej wyglądać będzie tak, jak będziesz chciała.
  Odpowiedź z Cytatem

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania