Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak zdobywasz sławe
Własnymi siłami 45 100.00%
Głosujących: 45. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.04.2004, 23:58   #51
SOSIk_ona
Guest

Domyślnie

ja sie tylko znecam nad gwiazda az umiera, a szkoda by bylo wlasna prace na marne wydac skoro jest OBRAZEK!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.05.2004, 19:24   #52
dona
Guest

Domyślnie

Cytat:
Ja swoimi siłami bo chociaż jest co do roboty a nie klik na obrazek i juz  Ale jak trzeba zdobyć przyjaciół to zazwyczaj korzystam z obrazka 
Czy ty nieumiesz zdobywac przyjaciół ja zawsze radze sobie sama wiesz z wszystkim ,a po za tym odinstalowałam gwiazdkę-----. <_< nie ja w normalnych simsach zdobyłam 12 przyjaciół ,no ale zeby zt ego kozystac z obraza czy tam lustra to juz naprawdę obłed jestem przeciw

stare 07.05.2004, 07:32   #53
Kama2002
Guest

Domyślnie

Ja też jestem przeciw, ale niech każdy gra tak, jak jemu jest najwygodniej.

stare 07.05.2004, 09:32   #54
ptasiex
Guest

Domyślnie

Ja sławe zdobywam "własnymi siłami" czyli bez używania luster, obrazów, czarów itp. Wtedy jest o wiele ciekawiej i trudniej No i gra tak szybko się nie nudzi

stare 07.05.2004, 14:05   #55
inka
Guest

Domyślnie

Tak własnymi siłami jest najlepiej. Czasem warto się trochę pomeczyć choćby dla tej satysfakcji z tego, że po tylu godzinach gry wreszcie dobrnęło się do tych 5 gwiazdek. To nie sztuka spojrzeć na obrazek. A potem się dziwicie czemu wam tak szybko gra się nudzi.

stare 07.05.2004, 20:21   #56
+pati+

Reputacja: 10
Domyślnie

Ja poprostu korzystam z magicznego lustra!!!
stare 07.05.2004, 20:52   #57
Shawnee
Guest

Domyślnie

Pamietam jak dostałam sims Gwiazda na gwiazdkę Jak siadłam przy kompie to codziennie grałam jak maniak po kilka godzin.... W 3, 4 dni osiągnęłam poziom Gwiazdy bez żadych luster obrazów i niewiem już czego tam...
I jak juz przeszłam do tej Gwiazdy to gra zaczęła robić sie ciekawsza, pieniażki, i wreszcie pierwszy raz w życiu wybudowałam bez żadnych kodów mó dom marzeń....
Tylko potem miałam format dysku i usunieto mi simy buuuuu życie niesprawiedliwe

stare 09.05.2004, 10:55   #58
dona
Guest

Domyślnie

Cytat:
Pamietam jak dostałam sims Gwiazda na gwiazdkę&nbsp; Jak siadłam przy kompie to codziennie grałam jak maniak po kilka godzin.... W 3, 4 dni osiągnęłam poziom Gwiazdy bez żadych luster obrazów i niewiem już czego tam...
I jak juz przeszłam do tej Gwiazdy to gra zaczęła robić sie ciekawsza, pieniażki, i wreszcie pierwszy raz w życiu wybudowałam bez żadnych kodów mó dom marzeń....
Tylko potem miałam format dysku i usunieto mi simy buuuuu życie niesprawiedliwe&nbsp;
Pewnie miałas kłopoty z nauką tak jak ja ale sama zdecydowałam sie zemscic na tych simsch wiec sama odinstalowałam te głupie simy bo sie zle uczyłam a mi zalezy na tym by byc najlepszą uczennicą w klasie.
P.S.kalora rozumie cię.

stare 13.05.2004, 18:08   #59
dona
Guest

Domyślnie

No nie ja nie wiem jak to zrobiliscie ja wciąz nie mogę zdobyc 2,5 jakie kategoria mam wybrac zeby mi sie udało zdobyc 2,5 gwiazdki.

stare 03.06.2004, 19:24   #60
кама
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by dona@Feb 27 2004, 09:55 AM
Mam 1,5 gwiazdki i UKASH dał mi spis jak zdobywac gwiazdki skorzystałam z tego i poszłam zagrac w reklamie ,mam 2 gwiazdki .DZIEKUJE UKASHOWI
Podajten opis jak sie zdobywa geiazdki , o bo mi sie przyda nie mam gwiazdy ale niedlugo se kupi i bede zdobywala gwiazdki lasnymi silami!

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania