|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Może zacznę od początku, więc tak:
Zaraz po premierze kupiła The Sims 3, zainstalowałam i wszystko działało bez zarzutów. Gra się nie zacinała itp. Gdy powstała pierwsza aktualizacja - zainstalowałam ją, jednak tych, które powstały później (tych kolejnych) już nie instalowałam. Jednak raz postanowiłam ją zaktualizować (niedawno), tzn. chciałam zainstalować tą najnowsza aktualizację. I gdy ty zrobiłam, po włączeniu programy startu The Sims 3, nie mogłam uruchomić gry, bo pojawiał się błąd 'Wystąpił błąd podczas uruchamiania. Zobacz szczegóły w dzienniku.' Odinstalowałam grę i problem znikł (jednak nie instalowałam już tej aktualizacji, zostawiłam grę tak jak była na początku, bez aktualizacji). Lecz kilka dni temu kupiłam The Sims 3 Wymarzone Podróże. A, aby zainstalować ten dodatek, ta najnowsza aktualizacja jest wymagana, więc zainstalowałam ją. I gdy gra się zainstalowała znowu wyskoczył ten błąd co ostatnio... Nie wiem co zrobić. Pomocy! ![]() Próbowałam odinstalowywać TS3 i WP i instalować ponownie, ale ciągle to samo.. Ostatnio edytowane przez Magda1845 : 24.12.2009 - 09:28 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Nie!!!!!!!!
Święta idą, a Ty mi tutaj wyskakujesz z tematem o nazwie "Problem..." Wiem, ze problem, ale jeżeli ktoś kiedyś by miał podobny, to po nazwie tematu nie dojdzie do tego, nawet jeżeli "problem" Twój zostanie rozwiązany ![]() Zapoznaj się proszę z regulaminem forum, a jako, że wigilia dzisiaj, to Ci nie dam ostrzeżenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jej, przepraszam
![]() A powracając do tematu... Ktoś wie jak mi pomóc? ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Robiłam już tak.. i błąd nadal wyskakiwał
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
niewiem czy dobrze zrobiłeś ja znalazłem rozwiązanie prawdopodobie najnowsza aktalizacja coś zmienia
rozwiązanie 1 ściągnij najnowsze sterowniki do karty ati lub geforce zalerzy jakie masz 2 zainstaluj je po ściągnięciu 3 uruchom ponownie komputer i zobacz czy gra się uruchomi ja tak zrobiłem i było ok |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Witam!Też mam problem z grą...Miałam ją zainstalowana od dłuższego czasu, mało grałam. Ale dostałam od koleżanki oryginalne dodatki i chciałam je zainstalować, po czym pojawiły sie problemy...Teraz nie mam ani dodatkow ani gry. Zrobiłam format dysku na którym miałam grę, bo nie mogłam jej odinstalować (w moim przypadku jest to dysk D). Potem chciałam wgrac gre na nowo-wersje podstawowa(mam sims 2 double deluxe). I pod koniec wgrywania pojawia sie komunikat "Wystąpił problem z aplikacją The Sims 2 Launcher i zostanie ona zamknięta".
Mam komputer stacjonarny, windows XP. Gry nie da sie uruchomic, ani usunąć. Musze znów robic format dysku...i tak w kółko...Co robic??? Ostatnio edytowane przez bessi2 : 02.09.2010 - 10:22 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mam problem z The Sims Średniowiecze.
Przy starcie programu startu (wiem dziwnie to brzmi) pojawia się komunikat "Wykryto zapisane gry i dane z poprzedniej instalacji. Wymagana jest nowsza wersja. W celu uniknięcia problemów zaktualizuj grę do najnowszej wersji przed uruchomieniem gry". Dobra, aktualizuje grę wszystko fajnie pięknie dostaje komunikat "aktualizacja już zainstalowana". Mimo to instaluje, program startu się resetuje i... pojawił się ten sam komunikat! Przycisk startu gry zablokowany. O co kaman? |
![]() |
![]() |
#9 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Jesteś pewien/pewna, że to pomoże? Nie chce nic zepsuć..
Nie znam się zbytnio na tym... Jeśli pisze: http://i45.************/213gn7d.png To mam ati, tak? I pomógłby ktoś mi znaleźć.. Za bardzo nie wiem dokładnie skąd i jak pobrać.. Ostatnio edytowane przez Magda1845 : 24.12.2009 - 13:00 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|