![]() |
#2652 |
Reputacja: 10
|
![]()
centaurea_cyanus - słuchaj, ten był post został przeniesiony i nie wiesz o co chodzi z tym. Ja nie spamuje tylko mówię im że jest zły dział.
![]() |
#2653 |
Guest
|
![]()
wiem, ze zostal przeniesiony, bo sama go przenioslam. to zamiast mowic, ze jest zly dzial, zaraportuj post, a nie nabijasz posty.
ale ok, koniec tematu. |
![]() |
![]() |
#2654 |
|
![]()
ok. przepraszam. Następny raz będę zaraportowała post.
![]() |
#2655 |
Guest
|
![]()
luuudzie ; d
pomóżcie.. jak się instaluje dodatki do gry z internetu ? jak się rozpakowuje i takie tam ? i jakim programem najlepiej ? instalowałam kiedyś i pamiętam, że działało, tylko, że to było tak dawno, że zdążyłam już zapomnieć w jaki sposób to wyczarowałam -.- |
![]() |
![]() |
#2656 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=53532 - naprawdę trudno było poszukać?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2657 |
Guest
|
![]()
dzięęęęki.. niee.. nie było trudno ; /
ale rzadko tu zaglądam i nie orientuję się za bardzo we wszystkich tematach. napisałam tylko z jedną konkretną sprawą.. stało się coś ? ; > klawiatura chyba Ci się nie spali, jak napiszesz jedno zdanie więcej, nic Ci się nie stanie ^^ pozdrawiam i dziękuję ; > ; ) bardzo ! co Wy wszyscy tacy chamscy to nie rozumiem.. ; d yhh . |
![]() |
![]() |
#2658 |
Guest
|
![]()
a co by sie stalo jagby wejsc dop edycji szkoly i skasowac ten budynek? bo to wszystkoi to tylko taka 1 makieta dostepna w mebelkach (tylko na publicznych)
![]() |
![]() |
![]() |
#2659 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
jakbyś zbudował własną szkołę z ławkami zostało by to potraktowane jak zwykły budynek, bo uczniowie by się tam nie uczyli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2660 |
|
![]()
Ale tam w WP jak robisz coś to chyba jest "park, duży park, sklep, grobowiec". Tam szkoły np. nie będzie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|