|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie wiem.. nie zwróciłam uwagi. Ale zauważyałm że jak ma się dodatek oż to jest opc'y'ja 'ucz sie fizjologii" no to klikamy, czekamy az sim sie nauczy.. później każemy mu skakać na skakance, albo ćwiczyc w jakikolwiek inny sposób... a punkty kondycji po prostu błyskawicznie napełnią się na maxa... a jeszcze lepsze jest to ze jesli zrobimy tak z kondycją to sim uczy sie szybko juz wszystkiego... no ale nie do tego zmierzam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Do Zelkam
- A więc sprawdziłam komentarze . Wszystkie pozytywne. Brak neutrali i negatywów.. a gra jest na licytacje wystawiona. I narazie jest około 80 zł. A pytałam się o 150 wrazie gdyby doszła do tej ceny bo tyle jestem w stanie dać z mojej kasy. ![]() Sprawdzałam też jego inne przedmioty na allegro.pl i wychodzi na to że on zajmuje się tylko grami . Bo ma wstawione tylko gry. Co nowego i fajnego mogę znaleść w dodatkach i akcesoriach : - The Sims 2 Nightlife - The Sims 2 University - The Sims 2 Open for Business - The Sims 2 Szyk i Elegancja - The Sims 2 Christmas Party Pack - The Sims 2 Pets - The Sims 2 Family Fun Proszę o odpowiedzi ;] Pozdrawiam. Ostatnio edytowane przez PatuU97 : 16.01.2010 - 14:26 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 97 (0 użytkownik(ów) i 97 gości) | |
|
|