|
![]() |
#1 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Ja gram zawsze bez kodów (no chyba, że w budowaniu
![]() Lubię, jak simowie się męczą przy awansie, jak wychowują dzieci, jak urządzają imprezki... A do wakacji mam identyczny stosunek co Annie - wolałam te w 2, gdzie sim mógł się opalać po prostu zamiast jakąś grę przygodową odstawiać ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
I można było zwiedzać statek piratów... ach... to były czasy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Oczywiście, żeby było ciekawie, grać bez kodów, to po pierwsze. Po drugie jak już wcześniej wymieniano, zbierać kamyki, owady, skały itp, rozwijać karierę, spełniać pragnienia, realizować cele życiowe, pogłębiać życie towarzyskie, zdobywać jak najwięcej, przyjaciół, kochanków, zbierać jak najwięcej kasy, wykupić wszystkie możliwe udziały, rozwijać umiejętności, płodzić dzieci, wypełniać zadania zarówno w mieście jak i w podróży, możesz osiągnąć jednym simem szczyt jakiejś kariery, potem rzucić tą pracę i osiągać szczyty w kolejnych i tak do śmierci sima, wyhodować wszystkie możliwe roślinki. No i jest zapewne dużo więcej, ale nie mam już weny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
W czerwcu, gdy dostałam The Sims 3, stworzyłam jedną simkę, Martę Akord i z nieuwagi nie stworzyłam jej towarzysza/towarzyszki (tj. współlokatora). Marta chciała być prezenterką wiadomości. Jednak nieczuła się w pracy najlepiej, więc po jednym dniu zrezygnowała. Tak rozwijałam w niej wszystkie umiejętności. Nie licząc gitary - osiągnęła tylko 2 czy 3 poziom. Zechciała mieć dziecko. Adoptowała córeczkę, którą nazwała Milena. Była znakomitym ogrodnikiem, świetnie gotowała. Zmieniłam jeje pragnienie na pisarkę. Spełniła je - napisała 6 książek - 4 to bestsellery. Tak dorobiła się sporej sumki. Wędkowaniei charyzmę, majsterkowanie, gotowanie, ogrodnictwo i pisanie miała na maksa, albo na 9 poziom.Akordowie mieszkali w baaardzo rozbudowanym " Monotonie " przy ulicy Liliowej 72 (chyba).Milena rosła i wkrótce została nastolatką. Wtedy wyłączyłam starzenie się. Milka ( tak na nią mówiłam
![]() Ogólnie : WARTO grać bez kodów. Jest ciekawiej. Można też zrobić tak ( gdy macie ciężko) - zaczynacie grę. Wpisujecie tylko kod tak, by dodał wam ok. 5 tys. ( 5x Kachting ) Potem bez kodów. Czasami tak robię. Ostatnio edytowane przez Natix : 14.03.2010 - 13:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|