![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zawsze się uśmiecham kiedy czytam Twoją twórczość nawet, jeśli jest tak późno jak teraz... Odcinek mi się bardzo podoba. Pomysł na Georgię jest fantastyczny !
Podoba mi się również to, że robisz tak dużo zdjęć, i że udaję Ci tak wiernie odtworzyć opisy sytuacji. Mam nadzieję, że nie zaniechasz tego, bo jest to ważna część fotostory. Georgia na razie jest dominującą postacią, trochę wiadomo o Kate ( spokojna, logicznie myśląca... ), natomiast panowie bytują trochę w cieniu. Ciekawi mnie, który z nich odegra ważniejszą rolę Tom, czy Roy... ? ;> Życzę pomysłu na kontynuację. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#32 |
|
![]()
Panowie wcale nie wyglądają na takich mądrali i bystrzaków :< Wiadome, że kobiety są lepsze :3 Czekam na next xD
![]() |
#33 |
|
![]()
Tyle czekałam na ten odcinek!!! I nareszcie jest, tak sobie czy tami i patrzę jest Kate, przepraszam, zę w naszym fs też znajduje się postać o takim imieniu, ale to nie ja je wymyślałam xD
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Hm. Ciekawi mnie co to za sprawa, skoro to nie takie znowu zwykłe morderstwo. Czekam na kolejny odcinek. Jeszcze sprawdzę godzinę twojego posta... Nie, nic szczególnego ![]() O, zapomniałbym! Dlaczego żaluzje u Georgii są takie krzywe?! Dobra, nieważne, załapałem ![]() EDIT: Teraz jak przeczytałem swój komentarz, to coś zauważyłem: Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Sherlock : 02.01.2010 - 15:44 |
|||||
![]() |
![]() |
#35 | ||||||||||
Reputacja: 15
|
![]()
Dziękuję za tyle komentarzy w jeden dzień
![]() Avonlea Cytat:
![]() ![]() ![]() Auroella Cytat:
![]() karmin Cytat:
![]() aniołek Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Inko Cytat:
![]() Mika_Cute^^ Cytat:
![]() ![]() ![]() Sherlock Holmes Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Na razie jeszcze nie potrafię odpowiedź kiedy następny odcinek i czekam jeszcze na więcej Waszych opinii ![]()
Evil is a Point of View Ostatnio edytowane przez Gio : 02.01.2010 - 17:00 |
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
biale samochody sa beznadziejne :{{ no ale ja nie o tym.
odcinek fajny, podejrzewam, ze ta rodzinke georgii spotkala jakas tragedia, nono, fajnie, juz myslalam, ze ona taka po prostu jest. odcinek udany, podobala mi sie akcja z tym szukaniem klucza. ah co do house'a, to przeciez on tez jest tak bezwzgledny i bezczelny : DD co oczywiscie przemawia na jego i georgii korzysc. haha i nawet ma na imie gregory (czy jakos tak ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
O kurcze... Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona zmianami jakie w tym odcinku wprowadziłeś. Pokazałeś Georgię jako prawdziwą kobietę kryjącą się pod maską sprytu i wyrafinowania. Zapewne jest jej ciężko... Podoba mi się, że pan Wilson wychodzi z cienia i wydostaje się spod pantofla zadziornej, wszystko wiedzącej pani detektyw. Co do praktykantów... Mam wrażenie, że obaj panowie chcą czerpać korzyści z inteligencji Kate. Swoją drogą ona z nich wszystkich jest najinteligentniejsza i uważnie słucha pani Roberts. Ale pora już skończyć, bo znowu okaże się, że czegoś nie rozumiem
![]() Chociaż mam nadzieję, że teraz przeczytałam dokładniej ![]() Ps. Tak żeby nie było. Fs bardzo mi się podoba (zresztą wszystko czego się dotkniesz ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]()
Muszę powiedzieć, że jest to Twoje pierwsze FS jakie czytam, poprzednio rzucałam tylko okiem na Dark Room, czy Niepokorne.
Podoba mi się Twój styl pisania. Ma on w sobie coś, co zachęca do dalszego czytania. Sam temat opowieści- niebanalny, ale kryminały to śliski temat, dlatego z ciekawością będę obserwować czy się nie przewrócisz. Świetna bohaterka tytułowa. Żal mi jej, choć przypomina mi ona House'a,z tym wyjątkiem, że nie jest kulawa. Świetne zdjęcia- na te w FS również zwracam dużą uwagę. Czekam na kolejne odcinki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]()
Świetny ten odcinek ;3 masz talent do pisania Gio.... tak się zastanawiam co stało się z rodziną detektyw, i myśle że jej rodzina też została zabita przez jakiegoś przestępce i dla tego została detektywem... odcinek świetny ale nie chciało mi się go czytać bo troche za długi ;x ale ciekawy ^^
![]() |
#40 |
Reputacja: 18
|
![]()
Ja nic nie powiem oprócz tego, że czekam na kolejne odcinki :p
Hmm i wg. mnie Georgia podobna jest do serialowego dr Housa, zimny drań ale potrafi okazać uczucia, to samo dotyczy się jej.. :p |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|