|
|
|
|
#1 | ||||
|
Reputacja: 12
|
Cytat:
Wow, wow, wow! Volt, ten odcinek jest genialny! Nie zdziwi cię chyba, że najbardziej podoba mi się początek? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wiesz co w tym wszystkim jest najlepsze? Że Ian i Emma nie wiedzą jak bardzo są do siebie podobni. Poza tym zaciekawiła mnie jeszcze jedna rzecz - kim jest brat-nieboszczyk Eviganów? (- wiem, i tak mi nie powiesz Wcześniej nic o nim nie słyszałam. No ale ogólnie muszę powiedzieć, że nie spodziewałam się takiego odcinka. Można powiedzieć, że całkowicie zapomniałam kim z zawodu jest Emma Z tego co widzę, szykuje się coś wielkiego - taka wybuchowa mieszanka ma pracować razem? W zgodzie i zaufaniu? Czarno to widzę ;] Ps. Tym odcinkiem przeszłaś samą siebie. Warto było czekać ^^ Mam nadzieję, że kolejny też taki będzie ![]() EDIT: Zapomniałam jeszcze o jednym: Cytat:
- Mel Brooks Ostatnio edytowane przez Sandy : 02.01.2010 - 19:15 |
||||
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
Reputacja: 15
|
Dzięki wielkie za dedykację
. Nie spodziewałam się. Zwłaszcza, że już masz pewnie mnie dość ![]() Po pierwsze: nawet się nie pochwaliłaś, że dodałaś odcinek !Fajny odcinek. A myślałam, że zdradzisz coś z przeszłości Eviganów... No trudno... Widać, że coś w Ianie pęka . I bardzo dobrze . W Emmie też coś się tli... Pożyjemy, zobaczymy.Mika świetnie wyszedł na tym zdjęciu z Ianem . Blondyn fajnie pojechał po Nancy. Choć raz się wykazał przy Emmie .A ja wiem, kim jest ten cały mafioso .Ciekawa jestem akcji w New Jersey. Ale bym się śmiała, jakby Emma i Ian dostali wspólny pokój w hotelu . Zostałyby po nich tylko obryzgane krwią ściany . Choć może w końcu by się coś przełamało .Ile Ian ma jeszcze tego rodzeństwa? Kogo ukrywasz? Jason... cóż, miałam nadzieję, że bardziej pociągnie braciszka za język. Trzeba było drążyć !Daj szybko odcinek, bo znów Cię będę męczyć .Było kilka błędów, ale ja się nie bawię w poprawianie . No ewentualnie wytknę Ci to "stawając" zamiast "stając".
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 02.01.2010 - 19:52 |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|