|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Na początek czarna na zewnątrz, różowa w środku ;]
No Invidio Coś czułam, że kiedyś przeczytam coś twojego w dziale FS.Ogólnie zaciekawiłaś mnie. Właściwie to początek tej historii przypomina mi w dziwny sposób fotostory Fobiki, które niedawno zakończyła, a to z pewnością dobry znak ![]() Hm... Oczywiście jest trochę niedociągnięć i błędów. Najwięcej wyłapałam tego typu błędy: ''Tymczasem dziewczyna minęła gapiów, udając, że niczego nie zauważyła, posłała kilka uśmiechów.'' - rozumiesz - dwa orzeczenia. Parę literówek, ale nie ja jestem tutaj chodzącym wytykaczem błędów ;D Nie lubię tego za bardzo robić, bo sama wiele razy je popełniam. Zdjęcia również są całkiem niezłe, chociaż dla mnie zbyt sztywno ujęte zostały te postacie. Krótko - rozumiem, początek. Wydaje mi się, że po rozwinięciu historii będę tu wpadać regularnie. Havil - bardzo ładne imię. Wydaje mi się, że reprezentuje ono postać stanowczą i tajemniczą - już mi się podoba ![]() Chris - hm.. na 3 zdj. wyszedł naprawdę przyjaźnie, możliwe, że go polubię. To tyle, ocenię za jakiś czas, gdy akcja nabierze tempa ;] Pozdrawiam, VOLT
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|