Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 06.01.2010, 14:40   #11
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Stwórz świat

Zainstalowałem ten program chyba na drugi czy trzeci dzień po premierze i praktycznie od tamtej pory męczę się nad swoim otoczeniem. 3 razy zaczynałem od nowa Ale efekty są fajne, teraz po tym czasie mogę stwierdzić, że opcji jest mnóstwo i praktycznie nic nie ogranicza. Jest kilka denerwujących elementów jak problemy z kładzeniem dróg, które trzeba wyrównywać, a to już oznacza często kłopoty. W samouczku jest napisane, żeby używać tylko 4 pokryć terenu na jeden blok, ale niestety to jest moim zdaniem nie możliwe bo jak chce się bardziej realistycznych efektów to trzeba czasem położyć więcej, dla przykłady fragment mapy, w którym musiałem położyć: piasek plażowy, piasek plażowy mokry, dwa rodzaje trawy żeby nie było efekty jednolitego koloru i teksturę skał morskich. Również jak się połozy parcelę na nierównym terenie to raz ona jest normalna a innym razem już brzegi jej się same wyrównują i robią się takie brzydkie ścianki, innym razem znowu powraca do normalności, nie wiem co jest z tym grane. Ale ogólnie jest super, jednak zabiera to dużo czasu, już tydzień temu myślałem, że zaraz już koniec, a cały czas coś dokładam, tu drzewa jeszcze tutaj jakaś parcela o której zapomniałem, jeszcze gdzieś płotek, skały, tak że już nie wiem kiedy to ukończę ale chyba będzie warto Zostały dosłownie czasochłonne detale jak właśnie różne obiekty, drzewa bo teren jest już zrobiony i pomalowany
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania