![]() |
#392 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Guest
|
![]()
no wlasnie u mnie sie juz nie pokazuje, nie wiem czemu, jakby nagle zniknela mi polowa dalszej rodziny... no ale dzieki.
|
![]() |
![]() |
#394 |
Guest
|
![]()
witajcie, od kilku godzi jestem szczęśliwą posiadaczką owego dodatku, który póki co jest dla mnie skarbem nieodkrytym
![]() w związku z tym mam pytanie, powiedźcie mi proszę, czy można grać rodzinami zamieszkującymi chiny, francję, czy egipt? jeśli tak to jak tego dokonać? pozdrawiam! ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Reputacja: 11
|
![]()
@up - niestety nie można, chyba że sprowadzisz je do otoczenia macierzystego co do latwych nie należy bo pojawiają się czasem błędy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
|
![]()
Spróbuj w lustrze (możesz mieć nie zaznaczone w opcjach żeby nie pokazywało odbicia lustrzanego(chyba coś takiego jest)), albo po prostu dać swojemu drugiemu simowi aparat i zrobić zdjęcie i dać fotkę temu simowi któremu robiłaś zdjęcie.
![]() |
#397 |
Guest
|
![]()
W lustrze odbija się wszystko, tylko nie sim, co jest w sumie bez sensu trochę.
A co jeśli nie mam drugiego sima? :C |
![]() |
![]() |
#398 | |
|
![]() Cytat:
PS. Poprzedni problem rozwiązałam, po prostu nie zauważyłam czwartego sklepiku. ![]() Znów mam pytanie, tym razem chodzi o nagrody szczęścia. Mam już ich całkiem sporo i niedawno wybrałam taką, która (przynajmniej wg mojej interpretacji) powinna dodawać energii w trakcie medytacji. Medytuję, medytuję i nic, energia normalnie spada. Ma ktoś może taki problem? Ostatnio edytowane przez zelkam : 07.01.2010 - 15:26 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
A jak się nazywa ta nagroda i jaki ma opis?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
|
![]()
Nie pamiętam, jutro prawdopodobnie będę grała, więc zapiszę sobie albo zrobię screena, jeśli uda mi się przywrócić grę z błędu 16. Kosztowała chyba 20 000 pkt szczęścia. Gdyby ktoś wiedział o jaką mi chodzi, to bardzo byłabym wdzięczna, gdyby napisał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|