|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam problem z misją w Egipcie gdzie mam się włamać do głównego komputera, ale zanim do niego dojdę to są po drodze 3 zagadki do rozwiązania te na podłodze przyciski i we właściwej kolejności co trzeba je nacisnąć. Zdobyłem pierwszy ciąg i przeszedłem natomiast nie wiem na drugim i trzecim piętrze jaki jest kod. Zapewne gdzieś to tutaj jest podane ale na boga nie mam siły przeszukiwać 24 strony. Tak więc proszę o podanie mi tych liczb tutaj.
|
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Poziom 1: 2341(działa na pewno) Poziom 2: 156(mnie nie chciał działać chociaż próbowałem wszystkich ustawień, ale wszędzie tak piszą) Poziom 3: 3468(działa na pewno) ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
U mnie na poziomie drugim 156 nie działa. Męczę się z tym od pół godziny, a nie mam pojęcia, co zrobić. Co chwila wyskakuje mi komunikat, że kody muszą gdzieś tu być spisane, ale żadnego innego przejścia nie ma. Co robić?
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
hej
![]() ja mam problem ze znalezieniem topora pangu, ponieważ kiedy schodzę po schodach do pierwszej komnaty (zaraz po wejściu do prawego domku we Świątyni Niebos) gdy chcę kliknąć na jakąkolwiek rzecz lub chcę aby mój sim poszedł dalej pisze mi: "brak dostępnych interakcji". Wie ktoś dlaczego? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|