Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.01.2010, 01:31   #1
Sims Fanatic
Guest

Domyślnie Odp: Problemy z misjami

Mam problem z misją w Egipcie gdzie mam się włamać do głównego komputera, ale zanim do niego dojdę to są po drodze 3 zagadki do rozwiązania te na podłodze przyciski i we właściwej kolejności co trzeba je nacisnąć. Zdobyłem pierwszy ciąg i przeszedłem natomiast nie wiem na drugim i trzecim piętrze jaki jest kod. Zapewne gdzieś to tutaj jest podane ale na boga nie mam siły przeszukiwać 24 strony. Tak więc proszę o podanie mi tych liczb tutaj.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 10.01.2010, 19:16   #2
doneus60
Guest

Cytat:
Napisał Sims Fanatic Zobacz post
Mam problem z misją w Egipcie gdzie mam się włamać do głównego komputera, ale zanim do niego dojdę to są po drodze 3 zagadki do rozwiązania te na podłodze przyciski i we właściwej kolejności co trzeba je nacisnąć. Zdobyłem pierwszy ciąg i przeszedłem natomiast nie wiem na drugim i trzecim piętrze jaki jest kod. Zapewne gdzieś to tutaj jest podane ale na boga nie mam siły przeszukiwać 24 strony. Tak więc proszę o podanie mi tych liczb tutaj.
Ok. Więc te kody to:

Poziom 1: 2341(działa na pewno)
Poziom 2: 156(mnie nie chciał działać chociaż próbowałem wszystkich ustawień, ale wszędzie tak piszą)
Poziom 3: 3468(działa na pewno)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.01.2010, 15:08   #3
Starly
Guest

Cytat:
Napisał doneus60 Zobacz post
Ok. Więc te kody to:

Poziom 1: 2341(działa na pewno)
Poziom 2: 156(mnie nie chciał działać chociaż próbowałem wszystkich ustawień, ale wszędzie tak piszą)
Poziom 3: 3468(działa na pewno)
U mnie na poziomie drugim 156 nie działa. Męczę się z tym od pół godziny, a nie mam pojęcia, co zrobić. Co chwila wyskakuje mi komunikat, że kody muszą gdzieś tu być spisane, ale żadnego innego przejścia nie ma. Co robić?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.01.2010, 19:56   #4
doneus60
Guest

Cytat:
Napisał Starly Zobacz post
U mnie na poziomie drugim 156 nie działa. Męczę się z tym od pół godziny, a nie mam pojęcia, co zrobić. Co chwila wyskakuje mi komunikat, że kody muszą gdzieś tu być spisane, ale żadnego innego przejścia nie ma. Co robić?
Wiesz co, ja się po 1 godzinie szukania prawidłowego kodu wkurzyłem i teleportowałem się kodem (testingcheatsenabled true + Shift i klikasz na Simie "Teleportuj mnie tutaj"). Potem użyłem kodu na 3 poziom i było wszystko OK. A tą 1 blokadę po prostu ominąłem.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.01.2011, 17:21   #5
małgoska
Guest

hej
ja mam problem ze znalezieniem topora pangu, ponieważ kiedy schodzę po schodach do pierwszej komnaty (zaraz po wejściu do prawego domku we Świątyni Niebos) gdy chcę kliknąć na jakąkolwiek rzecz lub chcę aby mój sim poszedł dalej pisze mi: "brak dostępnych interakcji". Wie ktoś dlaczego?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości)

Zasady Postowania