![]() |
#151 |
Reputacja: 10
|
![]()
To można ściągnąć choćby z http://www.modthesims.info/ i wybierasz dany element tak jak ozdoby (kolczyki, okulary itd.).
|
![]() |
#152 |
Reputacja: 11
|
![]()
Wolałabym nie ściągać gdyż dodatki netowe wywołuja różne błędy a w sprawach technicznych zielenina ze mnie. Inna kwestia, że po prostu ściągać i instalować nie umiem
![]() Co do tematu to jeszcze marzą mi sie nowe obiekty kolekcjonerskie jakimi są wszelkiego rodzaju gryzonie i gady - węże, jaszczurki, żółwie ![]() I duże akwarium na pomieszczenie przynajmniej kilku złowionych przez simów ryb. Możliwość założenia zespołu muzycznego. Pomarzyć dobra rzecz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
|
![]() Cytat:
Co do zbierania ziół, to mógłyby to być dodatek: The Sims 3 : Czary mary - Ziółka, zioła
![]() |
![]() |
#154 |
Guest
|
![]()
- twarze facetów. (czy tylko u mnie wszyscy wyglądają jak dzieci?)
- pragnienia/obawy (nie mogę się przestawić na ten "suwak" z pragnieniami) - zarost (albo nie ma go w ogóle, albo gościu jest zarośnięty jak Robinson) - tryb tworzenia postaci (czy jak to tak się nazywa- w ts3 o wiele uboższy) - i wreszcie- dlaczego simowie budzą się, kiedy telewizor jest włączony? Kto z nas nie spał chociaż raz przy telewizorze? (tak, wiem, że się czepiam ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
|
![]()
Ja osobiście bym nie zasneła przy włączonym telewizorze
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
|
![]()
Mi brakuje mi albumu w grze ! :>
Zawsze lubiłam go robić, a teraz mam przez to mniejszą ochotę na robienie zdjęć z gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Guest
|
![]()
Własnie zelkam (wkońcu się nacośprzydałaś<żart> @zelkam edit : lol :\)mi też tego brakuje te romantyczne chwile i inne
Ostatnio edytowane przez zelkam : 14.01.2010 - 14:59 |
![]() |
![]() |
#158 |
|
![]()
Jeszcze ja nie wypowiadałam się w tym temacie. Co prawda nie będę oryginalna, ale przedstawię rzeczy, które mnie denerwują:
Zmieniałabym: - tryb wyboru rodziny na ten w dwójce, - wskaźnik znajomości simów na ten w dwójce, który pokazywał liczby, - oczywiście słynną już animację wsiadania do pojazdów, Usunęłabym: - wybór głosu simom - w sumie nie jest potrzebny. Dodałabym: - pory roku, - zwierzęta (nie tylko psy i koty, ale również różne rodzaje ptaków do obserwacji), - znaki zodiaku, - choroby i nieszczęśliwe zdarzenia np. potrącenie sima przez samochód (mam nadzieję, że to niezbyt drastyczne ![]() - wybór wzrostu simów, - by simom rosły włosy, zarost, - by można było wykonywać pranie w pralce (ubrania brudziły by się), ewentualnie mycie okien, odkurzanie chodników, - podgląd simów w budynkach publicznych (sklep, bar). |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
|
![]()
Brakuje mi jeszcze filmików z różnych okazji. Szczególnie ślubu, albo pierwszego pocałunku. Teraz mam takie wrażenie, że ten ślub jest taki mniej oficjalny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Reputacja: 11
|
![]()
Bardzo brakuje w grze opcji dawania prezentów innym simom. Na przykład do ambrozji potrzebne są określne składniki a tak to wystarczyłoby dostarczenie ich simowi a on już by sobie sam poradził bez konieczności rozwijania ogrodnictwa i wędkowania.
Przydałaby się opcja "nakłoń" z TS2, np. do zjedzenia ambrozji ![]() W mauzoleum powinny być również nagrobki dzieci, żeby można było przywrócić je do życia. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|