![]() |
#382 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam mam problem z dodatkami z internetu.Ściągam je z tej strony: http://www.parsimonious.org/ i gdy je ściągnę do folderu i włączam gre to ich tam nie ma co zrobić żeby były w grze ?
P.S przepraszam że tak głupio sie pytam ale na forum nie umiałem z naleść odpowiedzi na moje pytanie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Guest
|
![]()
Witam.
Ostatnio, tzn. dzisiaj ściągnęłam sporo dodatków i Internetu, głównie mebli. Niby wszystko jest w porządku, pliki nie są uszkodzone i powinny działać. Na początku wyskakiwał mi błąd przy uruchamianiu gry, jednak usunęłam pliki, które to powodowały i gra uruchamia się i działa bez zarzutu. Problem tkwi w tym, że mam tylko kilka rzeczy, które ściągnęłam. Wielu w ogóle nie ma w grze. Wie ktoś może dlaczego i jak temu zaradzić? Dodam, że mam tylko podstawę. Możliwe, że to dlatego, że trzeba mieć któryś z dodatków? Chciałabym mieć te przedmioty w grze, bo maxisowe meble są nudne. Mam też ściągnięte podłogi i ściany, fryzury i ubrania i one w grze są. Pozdrawiam ; ) |
![]() |
![]() |
#385 |
Reputacja: 11
|
![]()
mogłaś nie ściągnąć meshy, bo na niektórych stronach nie są dodawane do mebli i trzeba wtedy szukać samemu, albo poprostu nie działa bez jakiegoś dodatku, ale to akurat nieliczne przypadki.
![]() |
#386 |
Guest
|
![]()
Ja mam takie głupkowate pytanie. Stałam się nareszcie szczęśliwą posiadaczką wszystkich dodatków
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem nie ma to znaczenia. Ja bym na twoim miejscu najpierw wgrała dodatki oficjalne, a potem dodatki z neta.
|
![]() |
![]() |
#388 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja mam pytanie w sprawie odnajdywania i usuwania dodatków z internetu. Nagromadziło się ich przez kilka lat aż za dużo, z czego 3/4 prawie w ogóle nie używam. Czy jest jakiś program, dzięki któremu będę mogła podejrzeć jak wygląda dodatek i usunąć go, jeśli jest niepotrzebny? Ściągnęłam wczoraj Menadżer obiektów The Sims2, ale niestety wyskakuje mi błąd przy uruchamianiu, a szczerze mówiąc nie widzi mi się spisywanie nazw każdego dodatku w grze, aby go potem usunąć z folderu... I druga sprawa, to czy jest jakiś sposób na uporządkowanie dodatków, ponieważ wielokrotnie znajduję np. rzeźby w roślinach albo akcesoria kuchenne w dekoracjach, a wśród tylu dodatków ciężko jest mi coś znaleźć. Będę bardzo wdzięczna za pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Guest
|
![]()
moje pytanie pewnie będzie was nudzić bo było takich milion, ale ze mną (a raczej z moją koleżanką, bo to u niej jest problem) jest ździebko inacze.
Więc, dodatki w grze nie działają. Jednakże: -meshe są pobrane -nie ma wadliwych dodatków, ściągała takie same jak ja a mi działają (a mam nawet komputer słabszy) -włączyła je w grze -ściągała dodatkich kompatybilne tylko z podstawą. i też nie widać ich w grze. -wszystko rozpakowała tam gdzie trzeba i niby wszystko gra. Ale nadal ich nie ma ; ) Macie jakieś pomysły? Będę wdzięczna. |
![]() |
![]() |
#390 |
Guest
|
![]()
Witam, po paru latach przerwy wrocilam do swiata Simsow, mam podstawowa wersje Sims 2 oraz Zwierzaki. I tak jak w tytule chodzi mi o dodatki.
Przeczytalam caly poradnik, postepujac zgodnie z instrukacja i ... ![]() package jest zupełnie niewidoczny dla gry. a teraz informacje: gram na syst. oper. Windows 7 gry dzialaja bez zarzutu. Dodatki sciagnelam z www.xmsims.com tak jak podal autor poradnika. Meshe sciagniete (sciagalam meble i dodatki ) CEP zainstalowany utworzylam katalog Downloads, wkleilam tam dodatki.package .... w grze głucho ![]() juz nie wiem co robic, robilam kilka razy reinstalacje calosci i to takze nic nie dalo. Czy ktos wie, co robie zle lub jak mozna cos z tym zrobic? Proosze pomozcie ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|