![]() |
#561 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie wiem.. nie zwróciłam uwagi. Ale zauważyałm że jak ma się dodatek oż to jest opc'y'ja 'ucz sie fizjologii" no to klikamy, czekamy az sim sie nauczy.. później każemy mu skakać na skakance, albo ćwiczyc w jakikolwiek inny sposób... a punkty kondycji po prostu błyskawicznie napełnią się na maxa... a jeszcze lepsze jest to ze jesli zrobimy tak z kondycją to sim uczy sie szybko juz wszystkiego... no ale nie do tego zmierzam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#563 |
Guest
|
![]()
aluminium koty sie szybciej ucza u mnie tez.
|
![]() |
![]() |
#564 |
Guest
|
![]()
Nie wiem co zrobić, bo w moich "The Sims- Zwierzaki" zamiast normalnych ścian mam jakieś czerwone i w dodatku na trybie życia migają. Wiecie co na to poradzić? Dodam jeszcze, że tych ścian nie da się zamalować. Próbowałam i nic. Błagam pomóżcie mi!
|
![]() |
![]() |
#565 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
Proszę ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Guest
|
![]()
Witam mam pytanie proboje zainstalowac the sims 2 zwierzaki i wyskakuje mi błond ze nie mozna skopiowac plisku dokladnie to tak TSData\Res\Sound\Buy.package co mam zrobic?? pomocy!!
|
![]() |
![]() |
#567 |
|
![]()
Może płyta jest zabrudzona lub porysowana? Przeczyść lekko płytę i spróbuj ponownie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Guest
|
![]()
Hej. Mam pytanie. Czy te dodatki :
- The Sims 2 (to nie dodatek) - The Sims 2 Nightlife - The Sims 2 University - The Sims 2 Open for Business - The Sims 2 Szyk i Elegancja - The Sims 2 Christmas Party Pack - The Sims 2 Pets - The Sims 2 Family Fun Opłaca się kupić używane przez allegro te wszystkie dodatki + normalne The sims 2 za 150zł ? Proszę bardzo o odpowiedź ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
|
![]()
nie sądzę.
podana jest tu cena właściwie samej podstawy, a tutaj jest podstawa + 4 dodatki po 70 zł i 3 akcesoria. to sprawia wrażenie, że gra jest najprawdopodobniej zepsuta, i dlatego autor próbuje sie jej pozbyć ogólnie nikomu nie polecam kupować gier na allegro ale jeśli już jesteś naprawdę zdesperowany/a to poczytaj opinie innych o przesyłkach od tego usera i komentarze, ale bierz pod uwagę co sprzedał, bo skarpetki, które doszły nieużywane, a gra to bardzo duża róznica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Guest
|
![]()
Do Zelkam
- A więc sprawdziłam komentarze . Wszystkie pozytywne. Brak neutrali i negatywów.. a gra jest na licytacje wystawiona. I narazie jest około 80 zł. A pytałam się o 150 wrazie gdyby doszła do tej ceny bo tyle jestem w stanie dać z mojej kasy. ![]() Sprawdzałam też jego inne przedmioty na allegro.pl i wychodzi na to że on zajmuje się tylko grami . Bo ma wstawione tylko gry. Co nowego i fajnego mogę znaleść w dodatkach i akcesoriach : - The Sims 2 Nightlife - The Sims 2 University - The Sims 2 Open for Business - The Sims 2 Szyk i Elegancja - The Sims 2 Christmas Party Pack - The Sims 2 Pets - The Sims 2 Family Fun Proszę o odpowiedzi ;] Pozdrawiam. Ostatnio edytowane przez PatuU97 : 16.01.2010 - 14:26 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|