![]() |
#17 |
Reputacja: 10
|
![]()
odinstalowalam ten dodatek.. nie potrzebnie chyba bo proboje sciagnac i pisze ze juz zostal uzyty ten kod wiec super mimo ze nigdy wczesniej nie sciagalam ale juz rejestrowalam tą gre zeby dostac te przedmioty darmowe. nie wiem czemu nie moge jej teraz pobrac.. du*a niech ktosc cos poradzi
witam, pisalam juz na jednym poscie ze mam problem gdyz moj napęd nie czyta plytki the sims 3 wymarzone podroze ( tzn sporadycznie czyta). doradzono mi zeby odinstalowac simsy i pobrac je przez menedzer pobierania. zrobilam tak i chcac pobrac je z menedzera wpisalam kod aktywujacy ktory sie znajduje na tej ksiązeczce dolaczonej do kupionej oryginalnej gry. wyskoczyl mi komunikat ze ktos juz uzyl tego kodu aktywujacego. ale jak to? nikomu nie podoawalam tego kodu ani nie jest on widoczny na opakowaniu gry wiec nie rozumiem. rejestrowalam juz gre na stronce ale nigdy jej nie pobieralam a chcialam to zrobic aby grac bez plytki. pomocy moze ktos mial taki problem? i wie jak go rozwiazac? Ostatnio edytowane przez lithium : 19.01.2010 - 20:09 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|