|
|
#11 | |||||||||||
|
Reputacja: 15
|
Avonlea
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mika_Cute^^ Cytat:
Być kochanym za napisanie Fotostory Dziękuję za komentarz i za życzenia i pozdrawiam ![]() Smilerka Cytat:
![]() W każdym bądź razie podobny może się wydawać tylko charakter Georgii do charakteru Hałsa ![]() Dziękuję za komentarz i pozdrawiam Angella Cytat:
![]() Bardzo dziękuję za komentarz i pozdrawiam <wyuczyłem się już formułki >MariOlka Film? Nie, do reżyserii to ja się kompletnie nie nadaję (chociaż podobno wystarczy tylko chcieć ). Ale jakby jakiś sławny reżyser na podstawie mojej równie sławnej książki coś wyklecił to bym się nie obraził ![]() ![]() Sherlock Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Bardzo dziękuję za komentarz. Karmin Dobra, dobra Ale najpierw będzie bonus, który trochę zrekompensuje opóźnienie w dodaniu nowego odcinka, gdyż po prostu- nie chce mi się go pisać (albo żeby było ładniej: nie mam weny )Również pozdrawiam (po raz drugi) ![]() Uwaga! Na dniach chcę dodać malutki, krótki i w ogóle bezsensowny bonus, który wyjaśni, dlaczego Georgia Roberts nazywa się Georgia Roberts ![]() No i czekam jeszcze na komentarze
Evil is a Point of View Ostatnio edytowane przez Gio : 22.01.2010 - 20:25 |
|||||||||||
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|