![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam taki problem, a mianowicie nie mogę mieć współlokatora. Ofc mam osiedlowe życie, ale kiedy klikam na komputer albo telefon, to nie mam takiej opcji. Co jest nie tak? (a, i nie mówcie o reinstalce bo taki sam problem miałam już wcześniej, a od tamtej pory instalowałam simsy mnóstwo razy ; ))
Z góry tnx ; ) |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Bo może masz komputer i telefon ściągany z netu i nie przystosowany do nowego dodatku?
Poza tym współlokatora można mieć tylko na parcelach osiedlowych. A może masz jakiś hack, co psuje tą opcję? Wtedy wywal wszystko z folderu Download i zobacz czy działa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Już o tym wczęsniej myślałam, ale specjanie kupowałam maxisowski komputer i telefon, i nadal nic. InSIMinatora nie wrzucałam, bo mi psuje przyjemność grania, żadych innych hacków także. Bez ściąganych dodatków różnież sprawdzałam - nadal to samo.
a, i wiem o tym że na osiedlowych tylko, ale tam również nie ma takiej opcji, ja mam zawsze pecha z simsami : P |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A może masz za dużo osób w swojej rodzince? Co prawda, nie wiem, czy jest jakiś limit (np. 8 osób i nie można mieć współlokatora), ale trzeba szukać nawet najbardziej dziwacznych rozwiązań xD.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
No właśnie... Mermaid dobrze mówi...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Zaprzyjaźnij się z kimś i daj żeby się wprowadził i po kłopocie.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
@Mermaid - mam JEDNĄ osobę, więc to raczej odpada
![]() @M... ![]() @Girl126ps2 - Jakbym chciała żeby sie ktoś wprowadził to bym tak zrobiła, między wspólokatorem a takim lokatorem którym nie muszę sterować jest subtelna różnica ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No to zainstaluj łatki do gry (do wszystkich dodatków jakie posiadasz...)
do pobrania ze strony www.thesims2.com > zakładka Help > zakładka Patches |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
mhm, spróbuję, tnx wszystkim ^^
|
![]() |
![]() |