|
|
#14 | ||||||||||||||||||||||||||
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Let`s quote something:
Cytat:
Cytat:
Marta zawsze twardo stąpała po ziemi, ale miała moment załamania; teraz powróciła stara ona, sprzed Piotra. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A tak w ogóle, przed tym miał być enter ;p Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Z każdym dniem przychodzi nadzieja, ale nocą myślimy tylko, czy nas nie zabiją. Trzeba MYŚLEĆ przy stawianiu przecinków! Cytat:
Cytat:
A co się stało dalej to chyba już wiemy ![]() Fantastyka, że ja nie mogę. Nie lubię fantastyki, dlatego też mogę się pochwalić, że nie przeczytałam całej serii o HP, bo magia to nie moje klimaty. Ale już tyle czasu czytam to FS i chyba będę musiała przez to jakoś przebrnąć ![]() Interpunkcja w dalszym ciągu leży i kwiczy. Przynajmniej z pół godziny straciłam na samym wyłapywaniu błędów (a jak sama widzisz, trochę ich było). Pod względem całej reszty jest całkiem dobrze. No i w dalszym ciągu zastanawiam się, czy opuścisz ten fragment A może Marcie uda się uciec? Ale w sumie... Bez Adama? Niee. A dobra, nie wiem. Najlepiej nic nie będę podejrzewała :]Opisałaś się o Michaelu i jego historii. Czyżbyś też lubiła wątki przeszłościowe? Ale czy ten długaśny opis mnie przekonał, można by się kłócić. Niby ma tego wszystkiego chłopak dość, ale jednak coś go tu trzyma. I za wszelką cenę nie chce trzymać z naszą dwójką, chociaż mają to samo marzenie- wydostać się stąd. Całkiem ciekawy przypadek i ciekawa jestem, co ostatecznie zrobi. 7,75/10- za przecinki Ostatnio edytowane przez Liv : 01.02.2010 - 11:32 |
||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|