|
![]() |
#1 | ||||||
Reputacja: 10
|
![]()
Uh... Dziewczyny, ;] Wystarczy tylko stworzyć postać przystojnego i zimnego drania ( o możliwych uczuciach ludzkich) i od razu serca czytelniczek należą do niego
![]() Chętnie odpowiem wam na wasze wątpliwości, wdając się w dyskusję. Czekam również z niecierpliwością na więcej komentarzy!! ![]() Mizia. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jak widać z samych emocji, gdy Emma ma do czynienia z białowłosym typem, nie jest on jej obojętny. Jednak coś ją w nim mocno irytuje i nawet nie próbuje stwierdzić co to jest, bo może boi się, że prawda ją przerazi. ![]() Ian - nie, serca z kamienia nie ma, jednak przyjdzie w końcu taka sytuacja, która wprawić może w osłupienie. Jest zraniony - no tak, ale nie tylko przez Emmę, chodź może teraz wydawać mu się, że głównie przez nią. Jednak zanim nie 'poznał' jej po raz drugi, myślał tak o innej osobie i nie mówię tu o miłości jego życia. Cytat:
- o tak, ale to zbyt poważna grafika, by poświęcić jej jeden dzień ![]() - Nad tym również pracuję, jedynie Mikę pobiorę z gry. Jeśli mi się uda pojawi się tu szybko jak i w dziale 'Downloads' gdzie chętnie opublikowałabym wszystkich gł. bohaterów z FS, bo mam ich dawno gotowych by wgrać na serwer. Libby. Cytat:
![]() Spotkał się z wieloma trudnościami i tak naprawdę momentami nie odróżniał dobra od zła, nie myślał już wówczas o innych. Incydent z Anike był tak naprawdę odreagowaniem i wydaje mi się, na dzień dzisiejszy ![]() Jeżeli w ogóle będzie chciał i się na to zdobędzie. Co do zdjęcia z pocałunkiem - więc.. to chyba widać, że Ian jako sim ma nawet pustke w oczach ;D widać, że nie pragnie owej simki, jednak... Z wyniku jego wstrząsu, przetworzonych informacji, musiał odreagować ^^ Cóż, na razie tyle i czekam na więcej komentarzy ;D
Ostatnio edytowane przez Volturia : 02.02.2010 - 14:34 |
||||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|