![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Witam wszystkich bardzo serdęcznięę. Liczne na waszą szybką i skuteczną pomoc bo jak widze wiekszość z was ma bardzo duże doświadczenie co do misji !
Mam problem ... juz mnie poprostu trafia bo siedze od kilku godzin i niemam pojecia co mam zrobic Dostałam misje w chinach i musiałam pojechac do francji aby dostarzyc cos jakiejs babce (?) a potem iść do jakiegos potomka tego Landgraaba ... no i tu sie zaczyna mój problem kazał mi znalesć sobie jakis opal ... w każym razie kamyk iii powiedział ze mam iść do posiadłosci tego jego dziadka/przodka po klucz jakiegoś Jamesa Vaughana ... wogóle cała tresć brzmi tak : " Głeboko pod Chateau Landgraab Zbadaj krypte "Oui! Spójż jak błyszczy i połyskuje. Musze jeszcze zdecydowac co zzrobie z opalem ale to już nie twoja sprawa. A teraz poszukaj kamiennego klucza. Ukryta krypta w Chateau Landgraab jest juz otwarta idź tam aby znaleźć kamienny klucz Jamesa Vaughana " no i przeszukałam wszystko co mogłam ... obok tą szope tez nawet ją otworzyłam za pomocą tego klucza serca ... toporem rozwaliłam kamienie przed wejsciem do posiadłosci i ćma ! >.< Niemam pojecia co mam dalej zrobic ani oco chodzi a zalezało by mi na ukonczeniu tej misji ... Błagammmm o pomoc bo juz mam nerwice T.T |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 35 (0 użytkownik(ów) i 35 gości) | |
|
|