![]() |
#53 |
Reputacja: 10
|
![]()
Możecie dać jakieś screeny, i to najlepiej z największą ilością obiektów, jaką da się na nie wcisnąć?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
właśnie zarejestrowałam dodatek i są darmowe punkty,pobiera się je tak,jak przy WP
|
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
a duzo jest tych mebli itd? bo te akcesoria waza sporo wiec zastanawia mnie co oni tam nawpychali...
|
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
czy ktoś ma problem z odpaleniem gry z katalogiem Mods,czy tylko u mnie gra nie chce się załadować?
|
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]()
popieram, fajnie by było jakby ktoś z posiadaczy wrzucił zdjęcie z jak największą ilością dodatków. Są jakieś meble kuchenne czy stół?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
Podobno jedni mają punkty, a inny nie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
ilona,ja zarejestrowałem grę i nie mam żadnych punktów O O
![]() |
![]() |
#60 | |
|
![]() Cytat:
Ilość dodatków jest bardzo mała!! Doliczyłam się 3 fryzur dla dorosłych kobiet i po jednym obiekcie w każdej kategorii (wg funkcji). Nic specjalnego. Ilona - co do plików z Mods, to ja właśnie nad tym pracuję i nie wiem, o co biega... Z jednej strony odnoszę wrażenie, że zainstalowane pliki Sims3Pack nie działają, z drugiej chyba chodzi właśnie o package... Ok, właśnie sprawdziłam - ma problem z odczytem plików z Mods. Riverwiev ma jakieś pliki package w tym folderze i gra ich nie odczytuje. Nie mogę korzystać z mojego ulubionego save'u w River. ![]()
Nauka latania w trakcie spadania... Ostatnio edytowane przez rocktechnika : 04.02.2010 - 20:06 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|