Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.05.2004, 17:56   #81
mysialinka
Guest

Domyślnie

Ja kiedyś słyszałam że stracha też można ożywić! Ale u mnie nie ma takiej obcji. Tylko zauważyłam że o 6.59 rusza się!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 10.05.2004, 15:56   #82
Piegusek
Guest

Domyślnie

przepraszam ze to z simsami zwiazane wogle nie jest ale jak zmienia sie ten obrazek który jest nad moja nazwą i jeszcze raz ze nie na temat.!!PRZEPRASZAM!!

stare 10.05.2004, 16:02   #83
Nyśka
Guest

Domyślnie

Chodzi ci o avatar?? A więc.
1. Chodzisz w mój profil.
2.profil:edytuj awatar.(po lewej)
3. Tam wybierasz albo katalog z awatarami albo wpisujesz www ze stroną z kturej chcesz mieć avatar.
4.Po tym klikasz na zmień avatar i gotowe.

stare 11.05.2004, 16:27   #84
Nindë
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Liop+Jan 1 2004, 11:10 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Liop @ Jan 1 2004, 11:10 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-joniss@Dec 15 2003, 11:01 PM

Ale jak Sim może podpalić lodówkę??? Zaklęciem??? Ja w swojej księdze czarów mam już wszystkie zaklęcia odkryte, ale o podpalaniu nic nie było mowy...
jak się nie uda "ożywienie" to będzie pożar [/b][/quote]
Naprawde..?? Ja tego nie wiedzialam...Nie dziwei sie sobie bo nidy nie popelnilam bledu w tym zakleciu

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Ja ten temat zalozylam...Wracaja wspomnienia...Chlip..chlip...

stare 16.05.2004, 14:48   #85
Simfanka#1
Guest

Domyślnie

no mi tez pare razy popalila sie lodowka, ale to nic bo i tak przyjechala straz... a zaklecia sie nie udaja jak masz malo logiki(chyba )! w kazdym razie u mnie na pewno nie bylo tak ze po kazdym nieudanym zakleviu wyrastal korzen problemu...

stare 18.05.2004, 17:12   #86
Gumka
Guest

Domyślnie

A czy korzeń problemu w czymś przeszkadza?Przychodzi ktoś i coś robi w twoim domu?Na czym to polega?

stare 18.05.2004, 17:26   #87
Szynszyl
Guest

Domyślnie

tan korzen to taki pniak on poprostu wyrasta w ogrodku jak ci sie nie udaja zaklecia (on nic nie robi) jedynie mozna go sprzedac

stare 18.05.2004, 17:35   #88
Gumka
Guest

Domyślnie

Ile się za niego simoleów dostaje?Zdaje mi się zresztą zę ten korzeń jest przydatny(Dostajesz pieniądze na nie udany czar ).

stare 18.05.2004, 19:32   #89
Sebastian
Guest

Domyślnie

Mam pewne pytanie , ponieważ ,a, abre od paru dni to jeszcze niczego nie wiem a chciałbym umieć się teleportować mógłby mi ktoś powiedzieć jak się teleportować???

stare 18.05.2004, 20:36   #90
Simfanka#1
Guest

Domyślnie

no coz...ja sama jeszcze nie mialam teleportacji ale mozna ja zdobyc w krysztale ktory wyrasta w ogrodku w wyniku duzej ilosci czarow oczywiscie nie ma pewnosci jakiego koloru krysztal akurat wyrosnie(kazdy kolor to inna umiejetnosc !!!) ale wszystkie sa fajne! wiecej mozesz doczytac w instrukcji do gry o ile masz oryginalna!

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania