![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
I jest piąty odicnek
![]() http://www.youtube.com/watch?v=qPcYcBCptdo Tylko że skasowało mi się otoczenie, więc budynki w 6 odcinku mogą się lekko różnić ![]() No ale, oglądajcie prosze i oceniajcie ![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
o, dlaczego ja dopiero terwaz zauwazylam, ze jest odcinek?
![]() wiesz, tak naprawde to nie wiem, dlaczego - bo szczerze mowiac, ani fabula, ani wykonanie nie sa superprofesjonalne i powalajace - uwielbiam ten serial, jest po prostu swietny! raczej blahy i ma kilka usterek, ale jakos totalnie mi to nie przeszkadza, ma fantastyczny klimat i bardzo mi sie podoba, az sama sie dziwie. jakos tak mnie relaksuje ten serialik : DD czekam na kolejny odcinek. ps. a mam cos, co mi troche przeszkadzalo, mianowicie napisy imo za szybko znikaly. |
![]() |
![]() |
#13 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
I muszę ci powiedzieć, że strasznie polubiłam Scotta ;D Ten koleś naprawdę potrafi rozbawić ![]() Mam nadzieję, że kolejny odcinek już wkrótce ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
kiedy nastepny odcinek? :{
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Obejrzałem na razie 4 odcinki i muszę przyznać, że serial jest naprawdę świetny!
I czy to na serio jest Movie Maker?! Jak zrobiłaś taką cudowną grafikę?! Oczywiście, z całym szacunkiem, daję ci symboliczne 10/10. I mam nadzieję, że następny odcinek będzie szybko. Jutro obejrzę odcinek piąty i skomentuję. Pozdrawiam, Sherlock Holmes! I oczywiście czekam! Powodzenia! EDIT: Ale mi piramidka wyszła XD |
![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ten serial jest fantastyczny.. ; ] Naprawdę wciąga... ;D Czkeam z niecierpliwością na kontynuacje.. ; )
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
No i zaliczyłem piąty odcinek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uff, rozpisałem się... Pozdrawiam! EDIT: @down: Jak ja w nim coś robię to nie jest tak idealnie ![]() Ostatnio edytowane przez Sherlock : 30.01.2010 - 16:51 |
![]() |
![]() |
#18 |
Reputacja: 12
|
![]()
@up: Ale co ty masz do movie makera? Ja nim dość sporo robiłam i grafika nigdy mi się nie psuła
![]() A autorkę chyba nam generalnie gdzieś wcięło ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Reputacja: 10
|
![]()
Doczekamy się nowego odcinka ? ; (
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() |