![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Słuchajcie, mam zajnstalowane SIMS 2 i ZWIERZAKI, wszystko dziala pieknie ....
ale mimo meshy, cepa itd dodatki nie sa widoczne w grze (same SIMS 2) nawet po Ntym uruchomieniu. Gdy doinstalowalam ZWIERZAKI, wystapil blad w wczytywaniu rodziny (mozna czekac w nieskonczonosc i i tak to nic nie da) Po wykasowaniu dodatkow , wszystko dziala poprawnie. Zauwazylam , ze dzialaja mi dodatki wklejone w folder : C/..../EA GAMES\The Sims 2\TSData\Res\Terrain (ale tylko te ktore swoja nazwe zaczynaja od nazwy folderu) Mam wiec do was pytanie a wlasciwie wielkie POMOCY ![]() chcialabym prosic was zebyscie powiedzieli mi jakie dodatki (a moze nawet z jakich www) gdzie wkleic ![]() oto moje foldery (nic nie zmienialam po instalacji gry) Catalog Config CSConfig Effects GlobalLots Lighting Light Locale LotTemples Materials Movies NeighborhoodTemple Objects (myslalam zeby wrzycic wszystkie tutaj, ale niestety takze nie dziala) Sims3D Sound Terrain Text Tutorial UI UsedData Wants Jesli ktos zna odpowiedz o co chodzi , bede wdzieczna za kazda wskazowke Pozdrawiam Was ![]() P.S. Zgodnie z instrukcja, dodatki probowalam dodac do folderu Downloads tam gdzie zainstalowana zostala podstawowa wesja SIMS 2. Tak wiec folder Downloads w zadnej lokalicaji niestety odpada ![]() Ostatnio edytowane przez akrobatka : 07.02.2010 - 16:57 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|