![]() |
#582 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ale NIE MA ośrodka "Przygarnij mnie". Budynek nie istnieje, ten ośrodek jest tylko opcją w telefonie. Dziecko też możesz przecież adoptować, chociaż Domu Dziecka w grze nie ma.
Zwierzaki są jedynym dodatkiem, w którym nie dochodzi żadne nowe otoczenie czy dzielnica. Jedynie w skrzyni domów pojawiają się ze trzy czy cztery parcele publiczne, czyli sklep zoologiczny, park i takie tam. No i zwykłe domy do mieszkania. Wybacz, na GG nie rozmawiam o Simach, zresztą rzadko używam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Guest
|
![]()
Dlaczego od czasu gdy zainstalowałam dodatek TS2Z komputer bardzo często mi się wyłańcza.? Ale tylko wtedy gdy wejdę do jakiegoś mieszkania to po chwili się wyłańcza.? http://forum.thesims.pl/images/smilies/frown.gif
|
![]() |
![]() |
#584 |
Guest
|
![]()
A to oryginalna płyta?
|
![]() |
![]() |
#585 |
|
![]()
Słuchajcie Jestem Nowy I Mam Do Was Takie Pytanko Kolega Taki Znajomy Moich Starszych Ma Sklep Z Grami I Mogę Od Niego Kupić Nowiutkie Simsy 2 Zwierzaki Na PS2 I Mam 2 Pytanka
1. Czy Opłaca Mi Się Je Kupić Za 60zł - Wersja Językowa pl i napisy pl 2. i czy na ps2 są potrzebne simsy 2 normalne żeby mi poszły zwierzaki? Z góry Dzieki Za Odpowiedzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
|
![]()
Gallardo
1. Według mnie tak. 2. Nie |
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
|
![]()
Mam pytanko:
1.Czy to normalnie ,że nie mam żadnego otoczenia przy uruchamianiu gry? Tylko musze stworzyć swoje. Ostatnio edytowane przez Psychosis : 11.02.2010 - 18:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
|
![]()
tusia53, pofatyguj się i przeczytaj, co pisałam kilka postów wyżej, drugi post od góry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
|
![]()
Siemka mam problem. Nie mogę sfatać dwóch kotów chodzi mi o to żeby te dwa kotki zrobiły kociątko lub kocieta małe. Jak to zrobić??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
|
![]()
Kuban- najpierw to te kotki muszą się polubić, potem wybierasz opcję na kotku "postaraj się o młode z..." (nie jestem pewna na 100%, ale coś w tym stylu to będzie)
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|