![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła kiepska, pomieszczenia w większości za duże, łazienka za zimna. Kuchnia z jadalnią najlepsze. 6,5/10
#13 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem za duże są te zdjęcia
![]() Ale dom nawet fajny: 8/10 |
![]() |
#14 |
|
![]()
Jak na pierwszy domek, to mogło być gorzej.
Ale dach jest za wysoki, wygląda jakby była za ciężki i przytłaczał domek. Ogród jest nieładny. Taki płaski, w naturze taka trawa nie występuje :-). A co to jest to białe w koło? Miał być płotek? Czemu skrzynka pocztowa jest odwrócona? Przecież musi stać prosto do ulicy, żeby listonosz włożył listy. Ładne kolory ścian, ale nudne. Wszystko na jedno kopyto. Kafelki w łazience też ładne, ale za ciemne. Nie może być wszystko na czarno! to nie grobowiec! Do tego zła jakość zdjęć. Cały dom jest nudny. Ale nie załamuj się, widziałam dużo gorsze projekty.
#15 |
|
![]()
Zdjęcia bardzo ładne, chociaż tutaj o nie nie chodzi.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#16 |
Guest
|
![]()
A mi się bryła właśnie podoba. Zupełnie nie w moim stylu - wolę jeszcze prostsze
![]() Jeszcze co do prezentacji. Zdjęcia średnio zrobione. Nie robią efektu powalającego na odbiorcy. Nie rób zdjęć tak bardzo z góry i nie przy wysokich, tylko spróbuj na tych takich ruchomych (chodzi mi o te, co są tylko zewnętrzne ściany, a reszta znika) ścianach. Owszem, czasem się nie da jak chcemy sfotografować inną ścianę, ale warto pokombinować żeby wrażenie było trochę jakbyśmy patrzyli oczami sima. I staraj się, żeby nie było widać trawy za ścianą, albo innego pokoju, bo źle to wygląda. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|