Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS3]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 13.12.2009, 17:58   #11
anka130694
Guest

Domyślnie Odp: Dom by Gromis

Jak na pierwszy dom to bardzo fajnie, tylko trochę pusto
8

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 13.12.2009, 22:19   #12
ddo bwayo

Reputacja: 10

Bryła kiepska, pomieszczenia w większości za duże, łazienka za zimna. Kuchnia z jadalnią najlepsze. 6,5/10
stare 18.02.2010, 15:47   #13
Sherlock
Guest

Moim zdaniem za duże są te zdjęcia
Ale dom nawet fajny: 8/10

stare 18.02.2010, 21:53   #14
epletre

Jak na pierwszy domek, to mogło być gorzej.
Ale dach jest za wysoki, wygląda jakby była za ciężki i przytłaczał domek.
Ogród jest nieładny. Taki płaski, w naturze taka trawa nie występuje :-). A co to jest to białe w koło? Miał być płotek? Czemu skrzynka pocztowa jest odwrócona? Przecież musi stać prosto do ulicy, żeby listonosz włożył listy. Ładne kolory ścian, ale nudne. Wszystko na jedno kopyto. Kafelki w łazience też ładne, ale za ciemne. Nie może być wszystko na czarno! to nie grobowiec! Do tego zła jakość zdjęć. Cały dom jest nudny. Ale nie załamuj się, widziałam dużo gorsze projekty.

"We never close"
epletre jest offline  
stare 19.02.2010, 08:55   #15
Oramo

Zdjęcia bardzo ładne, chociaż tutaj o nie nie chodzi. Co do bryły.. bryła jak bryła. Można powiedzieć, że zwykły prostokąt. Liczyłam na coś więcej. Pokój bardzo ładny.. podoba mi się zestawienie kolorów i ta taka przejrzystość. Dużo światła pięękne. Chociaż przyznam, że dużo miejsca jest tam wolnego jednak ja bym tam jeszcze coś upchała. Sypialnia dość ładna ale mało tam rzeczy jest.. nie wystarczy tylko łóżko, komoda i teleskop. Trzeba trochę dopracować Łazienka mega mroczna. Nie pasuje! Koszmarnie to wygląda patrząc na te inne kolorowe pokoje. Jadalnio/kuchnia dość ładna ale nie pasują mi blaty i ta podłoga jest koszmarna. Biuro/pokój gier fajny! łade kolory podoba mi się ta pomarańcza. I ogólnie jest boski. Do niego się nie przyczepię. Pokój dziecka ładne kolory ale też pusto! Moja ocena: dobry (4)
stare 19.02.2010, 10:49   #16
AlicjaJulia
Guest

A mi się bryła właśnie podoba. Zupełnie nie w moim stylu - wolę jeszcze prostsze , ale mi się podoba. Dodałabym jakieś krzaczki, kwiatki czy drzewko przed domem, bo tak pusto. Ogród z tyłu za to mi się nie podoba w ogóle. Tak po prostu. Pomieszczenia fajne, dobrze oświetlone, chociaż łazienka trochę za czarna. Jest owszem trochę pusto i brakuje mi czegos, co nada domowi wyjątkowego charakteru, jego wnętrzom. Jest dużo kolorów, co mi też nie podchodzi, ale to już jest zbyt subiektywne.

Jeszcze co do prezentacji. Zdjęcia średnio zrobione. Nie robią efektu powalającego na odbiorcy. Nie rób zdjęć tak bardzo z góry i nie przy wysokich, tylko spróbuj na tych takich ruchomych (chodzi mi o te, co są tylko zewnętrzne ściany, a reszta znika) ścianach. Owszem, czasem się nie da jak chcemy sfotografować inną ścianę, ale warto pokombinować żeby wrażenie było trochę jakbyśmy patrzyli oczami sima.
I staraj się, żeby nie było widać trawy za ścianą, albo innego pokoju, bo źle to wygląda.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania