|
|
|
|
#1 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Czasami pojawia się komunikat: "Rodzina X przeprowadziła się do innego miasta. Lepiej, żebyś nic im nie pożyczył, bo już tego nie odzyskasz".
Może o to chodzi i nie zauważacie tego komunikatu? |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ja znalazlam takjie cos na ten temat ""Poprawki do rozwoju historii. (..) Rodziny stworzone lub kontrolowane przez gracza są teraz „chronione” i nie będą usuwane wskutek rozwoju historii. Uwaga: rozwój historii nie będzie usuwał Simów poprzednio kontrolowanych przez gracza. Użytkownicy, którzy przejmą kontrolę nad zbyt wielką liczbą Simów w jednej grze mogą doświadczać problemów z wydajnością, spowodowanych przeludnieniem."
|
|
|
|
#3 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ja to zrozumiałam w taki sposob ze jezeli gram kilkoma rodzinami i nie jest tych simow zbyt duzo w miescie to zadna rodzina nie zniknie, ale jesli zmienimy aktywna rodzine na taka ktora dopiero stworzylismy i jest juz tych simow zbyt duzo to wtedy ginie ostatnia aktywna rodzina.Przynajmniej u mnie tak bylo mialam kilka rodzin i bylo wszytko ok,ale stworzyłam jednego nowego sima z wprowadziłam go do jakiegos domu i jak chciałam wrocic do poprzedniej rodziny to ich juz nie było.Bo tak jak pisze mialam kilka rodzin grałam nimi było ok stworzyłam jednego nowego sima i ostatnia aktywna rodzine wcieło :/
|
|
|
|
#5 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|