Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS3]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.03.2010, 17:01   #11
Odyn
Admin Emerytka

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Dom "Entspannung".

B. podoba mi sie bryla, lubie takie ogrody a z wnetrza najciekawszy jest pomysl z sypialnia i plus za nazwę - zdecydowanie!

Odyn jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.03.2010, 17:12   #12
Tofik
Guest

Ok jak widzę pozytywne oceny a więc dom jest dobry ale nie najlepszy jeszcze coś?

stare 03.03.2010, 20:27   #13
kasiaxx87
Guest

Hmmmm jedyne co mi sie w tym domu podoba to bryla, ogrod i lazienka. Reszta nie bardzo 5/10

stare 05.03.2010, 16:50   #14
epletre

Wygląd domu okropny. Okna nie pasują do klasycznego budownictwa, którym jest twój dom. Ta woda pod oknami to też pomyłka. Wygląda jak by ci rura pękła i woda wybiła na trawnik. Ogrodzenie nie pasuje do stylu domu. I czemu skrzynka na listy stoi na ganku? Chyba powinna być jak najbliżej drogi.
Salon brzydki i smutny. Lampa podłogowa w ogóle nie pasuje do lampy sufitowej.
Szafki kuchenne przysłaniają okna. Wiem, że jest zmywarka i simy nie używają w takim przypadku zlewozmywaka, ale razi mnie jego brak. Poza tym ta kuchnia też jest nijaka. Nie ma duszy. Same meble i nagie, mdłe ściany.
Czerwony kolor ścian w jadalni jest przytłaczający. A co to jest na drugim zdjęciu salonu w prawym dolnym rogu, tuż przy kapeluszu sima?
Biuro i sypialnia też są smutne. Niby coś tam na ścianach wisi, ale jakoś wydaje się pusto.
W łazience za dużo luster. Nie mogłam się w pierwszej chwili połapać, o co w tym chodzi. Wygląda to tak jakbyś postawił tam trzy wanny razem.
Generalnie w domu jest dużo kolorów, ale wszystko jest nijakie.
Brakuje rzutu.
dam ci 4/10

"We never close"
epletre jest offline  
stare 08.03.2010, 13:43   #15
Upadła Dusza
Guest

Bryła taka sobie. Ogród nawet fajny, tylko ta woda przed domem brzydko wygląda. W środku jest za pusto. Nie podoba mi się jadalnia i łazienka. W domu przydało by się troche ozdób.
Ogólnie dom nie bardzo mi się spodobał.

stare 10.03.2010, 21:29   #16
Łezka

Reputacja: 17

Witam! Zacznę od początku:
- front domu - nie ładnie wyglądają dwa skupiska zieleni, trzy rowery naraz i woda przy fundamentach domu, miałeś na celu podtopienie?
- tył domu - tu znowu nie ma skupisk, ani równomierności, tu jest puszcza, busz - ja bym się zgubił w takim ogrodzie
- zapytam szczerze... chciałbyś spędzać wolny czas w tym salonie? bo ja nie, powody: kolorystyka do bani, wybitny chłód i brudny odcień beżu, lampa ze stalową ramą wygląda jak stop ohydnego czarnidła na hucie, poza tym pusto
- kuchnia - kolory troszkę żywsze - już lepiej, ale jest tak pusto, że normalnie czuje się jakby to był pokazowy model mebli kuchennych w sklepie (wystawa)
- jadalnia to chyba najlepsze pomieszczenia - zapałała epoką klasycystyczną co zupełnie nie ima się reszty no i żyrandol jak kilo nieszczęść nie pasuje tam
- gabinet bez wyrazu, odrzucają wręcz dwa dodatki - zabójczo czerwona zasłona w dodatku wchodząca w biurko, a także egipski obrazek - ten zaś pała żółcienią oraz smętne wnętrze nie najlepiej się komponują
- sypialnie utrzymane w podobnym stylu, ale przegródka ścianą bez jakiejś ramy czy szklanych drzwi wygląda fatalnie
- łazienka - najpierw nie wiedziałem co to za kształt w kącie stoi biały , okazało się że to wanna trójkątna, czuje się tam nagle awangardowy marmur na ścianie, a z drugiej strony salę lustrzaną - 5 łazienek
Ogółem to nie obraź się na mnie za tak wspaniałą analizę Twego projektu... musisz popracować nad wystrojem, kolorystyką (albo jeden kolor w różnych tonacjach, albo przeciwieństwa, np. żółty i czarny lub kremowy z mahoniowym) Ocena: jak na razie 4/10 pkt. przy czym 3,5 za ogród, a 0,5 za wystrój. Pozdrawiam D_S
stare 26.03.2010, 09:54   #17
dżin.

Z zewnątrz jest bosko Wnętrze mi się nie podoba,...chociaż łazienka, kuchnia i jadalnia są bardzo ładne Ogród i tak wymiata ^^ 7
dżin. jest offline  
stare 12.05.2010, 13:10   #18
Searle

Ogród mi się bardzo podoba - świetna robota.

Nowoczesne okna i drzwi nie pasują do wystroju wewnątrz domu.
Nie podoba mi się to bajorko przed domem.
W salonie trochę pusto, w katach mogłeś jakieś rośliny postawić.
Kuchnia nie jest fajna - nie ma żadnych ozdób na ścianach.
W salonie i kuchni nie ma firan w oknach.

Ogółem domek, taki sobie.
stare 12.05.2010, 18:00   #19
inspiration15

Zgadzam się z Gio.. wnętrza momentami zbyt puste można by pokombinować bardziej z kolorami ścian i wystrojem wnętrz. Ściany są puste, sporadycznie zdarzają się jakieś obrazy. Jadalnia jest tragiczna pomieszanie domu publicznego (kolor ścian) z klasycyzmem (meble i popiersie). Nie podobają mi się również wielkości pomieszczeń są zbyt wąskie (kuchnia, jadalnia) można było zrobić to lepiej. Co do salonu nie można powiedzieć żeby jakiś salon w ogóle był, bo przecież tam wieje pustką, jedna kanapa telewizor i stolik. A teraz ogólnie rzecz ujmując bryła taka sobie, (ewentualnie zmieniłabym farbę) natomiast zagospodarowanie wnętrz słabe 3/10 (jedyne co mi się podoba to łazienka, ogród z tyłu i meble w kuchni)

Takie pomieszanie z poplątaniem.

Ostatnio edytowane przez inspiration15 : 12.05.2010 - 18:02
inspiration15 jest offline  
stare 14.05.2010, 17:58   #20
Bush

Jest pusto. To pierwsze co przeszło mi przez myśl oglądając twój dom. Nie podoba mi się kolor ścian w sypialni i jadalni.
Reszta jest spoko.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania