![]() |
#11 |
Admin Emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
B. podoba mi sie bryla, lubie takie ogrody a z wnetrza najciekawszy jest pomysl z sypialnia
![]()
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Ok jak widzę pozytywne oceny a więc dom jest dobry ale nie najlepszy jeszcze coś?
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Hmmmm jedyne co mi sie w tym domu podoba to bryla, ogrod i lazienka. Reszta nie bardzo 5/10
|
![]() |
#14 |
|
![]()
Wygląd domu okropny. Okna nie pasują do klasycznego budownictwa, którym jest twój dom. Ta woda pod oknami to też pomyłka. Wygląda jak by ci rura pękła i woda wybiła na trawnik. Ogrodzenie nie pasuje do stylu domu. I czemu skrzynka na listy stoi na ganku? Chyba powinna być jak najbliżej drogi.
Salon brzydki i smutny. Lampa podłogowa w ogóle nie pasuje do lampy sufitowej. Szafki kuchenne przysłaniają okna. Wiem, że jest zmywarka i simy nie używają w takim przypadku zlewozmywaka, ale razi mnie jego brak. Poza tym ta kuchnia też jest nijaka. Nie ma duszy. Same meble i nagie, mdłe ściany. Czerwony kolor ścian w jadalni jest przytłaczający. A co to jest na drugim zdjęciu salonu w prawym dolnym rogu, tuż przy kapeluszu sima? Biuro i sypialnia też są smutne. Niby coś tam na ścianach wisi, ale jakoś wydaje się pusto. W łazience za dużo luster. Nie mogłam się w pierwszej chwili połapać, o co w tym chodzi. Wygląda to tak jakbyś postawił tam trzy wanny razem. Generalnie w domu jest dużo kolorów, ale wszystko jest nijakie. Brakuje rzutu. dam ci 4/10
#15 |
Guest
|
![]()
Bryła taka sobie. Ogród nawet fajny, tylko ta woda przed domem brzydko wygląda. W środku jest za pusto. Nie podoba mi się jadalnia i łazienka. W domu przydało by się troche ozdób.
Ogólnie dom nie bardzo mi się spodobał. |
![]() |
#16 |
Reputacja: 17
|
![]()
Witam! Zacznę od początku:
- front domu - nie ładnie wyglądają dwa skupiska zieleni, trzy rowery naraz i woda przy fundamentach domu, miałeś na celu podtopienie? ![]() - tył domu - tu znowu nie ma skupisk, ani równomierności, tu jest puszcza, busz - ja bym się zgubił w takim ogrodzie ![]() - zapytam szczerze... chciałbyś spędzać wolny czas w tym salonie? bo ja nie, powody: kolorystyka do bani, wybitny chłód i brudny odcień beżu, lampa ze stalową ramą wygląda jak stop ohydnego czarnidła na hucie, poza tym pusto - kuchnia - kolory troszkę żywsze - już lepiej, ale jest tak pusto, że normalnie czuje się jakby to był pokazowy model mebli kuchennych w sklepie (wystawa) - jadalnia to chyba najlepsze pomieszczenia - zapałała epoką klasycystyczną co zupełnie nie ima się reszty no i żyrandol jak kilo nieszczęść nie pasuje tam - gabinet bez wyrazu, odrzucają wręcz dwa dodatki - zabójczo czerwona zasłona w dodatku wchodząca w biurko, a także egipski obrazek - ten zaś pała żółcienią oraz smętne wnętrze nie najlepiej się komponują - sypialnie utrzymane w podobnym stylu, ale przegródka ścianą bez jakiejś ramy czy szklanych drzwi wygląda fatalnie - łazienka - najpierw nie wiedziałem co to za kształt w kącie stoi biały , okazało się że to wanna trójkątna, czuje się tam nagle awangardowy marmur na ścianie, a z drugiej strony salę lustrzaną - 5 łazienek Ogółem to nie obraź się na mnie za tak wspaniałą analizę Twego projektu... musisz popracować nad wystrojem, kolorystyką (albo jeden kolor w różnych tonacjach, albo przeciwieństwa, np. żółty i czarny lub kremowy z mahoniowym) Ocena: jak na razie 4/10 pkt. przy czym 3,5 za ogród, a 0,5 za wystrój. Pozdrawiam D_S
#17 |
|
![]()
Z zewnątrz jest bosko
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Ogród mi się bardzo podoba - świetna robota.
Nowoczesne okna i drzwi nie pasują do wystroju wewnątrz domu. Nie podoba mi się to bajorko przed domem. W salonie trochę pusto, w katach mogłeś jakieś rośliny postawić. Kuchnia nie jest fajna - nie ma żadnych ozdób na ścianach. W salonie i kuchni nie ma firan w oknach. Ogółem domek, taki sobie. |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Zgadzam się z Gio.. wnętrza momentami zbyt puste można by pokombinować bardziej z kolorami ścian i wystrojem wnętrz. Ściany są puste, sporadycznie zdarzają się jakieś obrazy. Jadalnia jest tragiczna pomieszanie domu publicznego (kolor ścian) z klasycyzmem (meble i popiersie). Nie podobają mi się również wielkości pomieszczeń są zbyt wąskie (kuchnia, jadalnia) można było zrobić to lepiej. Co do salonu nie można powiedzieć żeby jakiś salon w ogóle był, bo przecież tam wieje pustką, jedna kanapa telewizor i stolik. A teraz ogólnie rzecz ujmując bryła taka sobie, (ewentualnie zmieniłabym farbę) natomiast zagospodarowanie wnętrz słabe 3/10 (jedyne co mi się podoba to łazienka, ogród z tyłu i meble w kuchni)
Takie pomieszanie z poplątaniem. Ostatnio edytowane przez inspiration15 : 12.05.2010 - 18:02 |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
Jest pusto. To pierwsze co przeszło mi przez myśl oglądając twój dom. Nie podoba mi się kolor ścian w sypialni i jadalni.
Reszta jest spoko. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|