|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
A oto screen jak simka tworzy projekt wnętrza
![]() Link: http://www12.speedyshare.com/files/2...Screenshot.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Mam wszystko co wyszło związane z sims 3. Nie mam tego modu, ale ja ogólnie nie korzystam z tego typu rzeczy, jedynie ten mod na cenzurę, bo te kwadraciki były wkurzające
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
no nic poczekam na aktualizacje modow,fajna muza doszla i opcje,teraz okazje pokazuja sie,jak przygody,chodzi mi o panel sterowania
Ostatnio edytowane przez Ilona : 01.06.2010 - 23:45 |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Zgadzam się, a jaką karierę rozpoczęłaś???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Detektyw nudny, stylista ciekawszy idę spać jutro pogram innymi, pa
![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
ja jeszcze karier nie probowalam,narazie patrze,probuje i przenioslam moja simke z sanset
a tutaj wyczytalam http://www.simprograms.com/important...s-3-ambitions/ ,ze po zainstalowaniu dodatku maja nie chodzic dodatki z neta,tutaj tlumaczenie translatorem http://translate.google.com/translat...alleert%25252F mi sie w launcherze wszystko pokazuje do zainstalowania,ale naszczescie w grze sa dodatki |
![]() |
![]() |
#8 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]() Wgrałam wczoraj aktualizację do gry i... ...jeśli chodzi o dodatki z netu to sims3pack działają mimo, że launcher pokazuje, że nie zainstalowane... ale w ogóle przestały mi działać wszystkie packages, czyli fryzury, mody i tym podobne potrzebne rzeczy. Gra w ogóle ich nie widzi. Musiałam też skasować najstarsze moje simy (zrobione na podstawie gry, w lato zeszłego roku). Szkoda mi ich bo nieźle byli już dopracowani pod względem wyglądu od tego czasu. No niestety, gra po aktualizacji zamykała się bez ostrzeżenia z powodu tych simów. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Hmm mnie gra się sama wyłączyła i nie wiem dlaczego :/ wszystko stracone :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Nie bardzo rozumiem te artykuły, mam nadzieję, że to nie prawda. Ale co tam, ja wierzę w Simsomaniaków. To są ludzie, których pasji tworzenia rzeczy do Simsów nikt i nic nie powstrzyma. Nawet, jeśli na razie sobie nie mogą z czymś poradzić... to wkrótce znajdą drogę. Przecież EA zablokowało niby tworzenie dodatków do trójki, a fani i tak znaleźli rozwiązanie na zhakowanie gry. I dobrze. Tak trzymać.
To, że gra Ci się wyłączyła to żadna nowość, mi się ciągle wyłącza. Takie życie. Trzeba często zapisywać, wyłączać programy działające w tle (anywirusy, zapory). Ktoś pytał czy mam Karierę, otóż nie mam i nie wiadomo czy będę mieć. Nie jestem jeszcze w pełni przekonana do tego dodatku. P.S: SImsomaniaki do dzieła! Róbcie dodatki i mody dla Kariery, bo jak kiedyś to kupię, to chcę mieć fajne gadżety w grze. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
|
|