Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 06.03.2010, 20:57   #9
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Do tych, którzy nie mają błędów zapisu

Zdziwiłbyś się, ale dodatki, mody/hacki, nie mają tu nic nic do rzeczy. Sama to sprawdzałam u siebie. Czy z nimi czy bez nich, jest dokładnie tak samo. Okazuje się, że problemem jest grafika. Przynajmniej u mnie. Kompa mam silnego i pociąga bez problemów najwyższe ustawienia grafiki. Ale gra najwyraźniej ich nie pociąga... Gdy mam ustawienia domyślne, mogę długo grać i gra się ani nie wyłącza, ani nie ma problemów z zapisywaniem się. Jak tyko dam z powrotem ustawienia na maksa, zaczynają się od nowa problemy. Sama nie wiem, ale chyba wolę częste zapisywanie gry niż granie na niskich ustawieniach. Ustawienia domyślne zawsze są nieco zaniżone. Normalnie w innych grach mam tak samo. Niby ustawione na nisko, a jak dam wszystkiego na maksa to nie mam żadnych problemów i wszystko jest OK, nic się nie tnie. Muszę teraz pokombinować z tymi ustawieniami. Wam radzę to samo. Zróbcie sobie ustawienia domyślne, sprawdźcie czy gra działa, jak działa, to można się pokusić o nieco wyższe ustawienia.

Na tej stronce wszystko mam zdane, więc mam ogólną ocenę kompa na maksa. Zastanawiam się czego to wina, że mi to szwankuje.

http://cyri.systemrequirementslab.com/CYRI/intro.aspx
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania