![]() |
#101 |
Guest
|
![]()
super...
a co do ostatniej części gry - otóż odnalazłam oficjane pożegnanie twórców i podziękowania dla graczy ![]() ![]() smutno mi isę zrobiło kiedy pomyślałam ze właściwie ten magiczny świat który otrzymaliśmy zniknie wraz z pojawieniem się TS2 - i znowu wszystko będzie zwyczaje!!!! no w końcu bedzie tak jak w prawdziwym życiu... ![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Guest
|
![]()
Ze niby co niebedzie dalszych częsci???? To koniec i juz wiecej nie wymyslą??
|
![]() |
![]() |
#103 |
Guest
|
![]()
nie wiedzialas o tym?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Guest
|
![]()
Słuchajcie ja czytam zawsze pierwszą i ostatnią stronę tematu i trochę mnie wkurza, że pierwsza strona jest zgodna z tematem, a ostatnia to już przypomina Gadu gadu albo chat- może niedługo przejdzie na to ile kto ma komputerów w domu albo kto ma sympatię?
Abrakadabrę oceniam 7/10 bo: 1. Miały pojawiać się nowe zaklęcia kiedy już zrobi się wszystkie! 2.Nie można np. nauczać magii zrobić szkołę magii 3.Trochę jest głupio że nie można wejść do nawiedzonego uroczyska bez rodziny i zobaczyc jaki jest w środku. Zapraszam na mój blog-Moja strona |
![]() |
![]() |
#105 |
Guest
|
![]()
mi to szczególnie nie przeszkadza
![]() ![]() i tak właśnie jest Abrakadabra to ostatni dodatek tej serii/wersji Simów, nadchodzą nowe... mniej magiczne niby bardziej rzeczywiste i realne... eee tam ja kocham magię i dlatego Abra to najlepsza z części ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|