|
|
Zobacz wyniki ankiety: Kto powinien wygrać ? | |||
Emily |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
ilona |
18 | 40.91% |
mysza95 |
5 | 11.36% |
Bravurka |
2 | 4.55% |
Searle |
3 | 6.82% |
EsteeM |
4 | 9.09% |
MrsLadyDoris |
1 | 2.27% |
SleepingBeuty |
5 | 11.36% |
queer |
6 | 13.64% |
Głosujących: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
Reputacja: 14
|
![]()
Uug. - Wiesz, sama używam dodatków z neta, ale z UMIAREM i SMAKIEM. Niestety, wiekszość dodatków, jakie widzę w wielu pracach są bardzo słabej jakości, pozatym są takie 'nawalone' wszędzie, co ogólnie mnie drażni, bo sprawia wrażenie kiczu. Obiekty maxisa są dopracowane, wyglądają realnie, nie lubie laczyc mebli realistycznych i 'plastikowych, tandetnie wygladajach'. Można sobie pozwolić na dodatki z netu, ale jeżeli wyglądają one ładnie i solidnie (polecam holysimoly). Naturalnie nikomu tego nie zabronię, ale widzę, że im wiecej ktos ma dodatków - tym lepiej, co uważam za niesprawiedliwe, i w ogóle nie wiem, skąd się wzięła taka moda. Rozumiem to, że maxisy mogą się robić nudne, ale mamy store, mamy kreatora zmiany stylu, można wyczarować mnóstwo kombinacji. Wydaję mi się, że ten konkurs czasami jest konkursem na 'najwiecej uzytych dodatków', aniżeli 'na najladniejsze domy'.
Chryzantem Złocisty - bardzo dziękuje ze ten komplement xD. Również miałam ochotę wystartować w konkursie, ale naprawdę - nawet z twoją pomocą nie wygrałabym, bo nie urządzam wnętrz zgodnie z forumową modą :] |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
marandilie - nie wygrywa praca z największą liczbą dodatków tylko najlepsza i najładniejsza. Każdy ma inny gust a dodatki z internetu nie są zabronione. Jeśli takie dodatki Ci nie pasują to zagłosuj na dom z Maxisa
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Reputacja: 10
|
![]()
marandile - tutaj nie chodzi o prace nawaloną dodatkami. To, że Ilony praca ma tyle dodatków, nie oznacza, że jest sztuczna. Po prostu dziewczyna wie, jak wszystkie dodatki ze sobą zgrać, aby wyszedł przepiękny efekt. Jeśli Ci to nie pasuje, poproś o to, aby był konkurs `Pokaż mi swoje wnętrze. Edycja: maxis` O.o
|
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]()
Mi jedyne nie podoba to taka sytuacja.
Mam dom, chcę go ładnie umeblować i wystawić na konkurs. Ściągam mnóstwo dodatków z neta (i dobrze - są ładne) i hmm.. walne je wszędzie! Wszystkie pułki są moje! Każdy zakątek.. itd.. nie wiem jak Wy ale u mnie w domu, np w kuchni posiadam jakąś wolną przestrzeń na blacie choćby po to, by mieć gdzie zrobić kanapki. |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]()
UWAGA.....
edycję wioseną "Pokaż mi Swoje Wnętrze" wygrała.. ILONA ! serdeczne gratulacje ! zgłoś się teraz z nazwą rangi (Żelazny Dekorator) i kolorem do administratora. do pozostałych uczestniów: mieliście świetne prace, i sądzę, że każdy powinien wygrać, bo wybór był bardzo trudny ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Wow, jaka przewaga... Ilona - gratuluję
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
czytając niektóre komentarze,to nie wiem czym mam dziękować czy przepraszać za to,ze wygrałam....w każdym razie sama sobie nie nabiłam 18 głosów
dlatego dziękuję wszystkim tym,którzy na mnie glosowali marandile ja biorę udział w konkursach dla zabawy,a nie,żeby koniecznie wygrać,a poza tym o gustach się nie rozmawia |
![]() |
#28 |
|
![]()
Gratuluję ilonie - wygrać taką przewagą głosów, to spory sukces.
I przy okazji serdecznie dziękuję tym trzem osobom, które zagłosowały na mój domek :* |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]()
gratulacje ilona. :3
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()