![]() |
#182 |
Reputacja: 10
|
![]()
mi przyszła jakaś Gryzelda Fucha XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Guest
|
![]()
Nauczyciele: Pafnucy Gąbka
Uczniowie: Jonatan Bździółko,Filomea Ręcznik, Gerwazy Huk(kobieta). Pracownicy: Jolanta Rękojeść(mężczyzna),Tomasz Dratewka((kobieta) Mieszkańcy miasta: Klucz Bazyli, Adrian Ktoś(kobieta), Weronika Wikt,Olgierd Rumcajs, Wrócisław Powrót,Czesław hrabia Niteczko,Anna Krok(mężczyzna) ,Hirek Żwirek, Bardzo Dobra Wiedźma Złomira Zło, Strasznie Zła Wiedźma Dobromira Dzionek. Franek Ganek, Sara Mara i Klara Mara(Mieszkanki hotelu w górach). Nie no, Ostatnio widuję dużo simów z dziwnymi imionami Ebenezer Czajnik,Giewont Mistrz oraz Mieczysław Japonek(nazwisko jak męzczyzna a jest kobietą) Ostatnio edytowane przez Jakub : 12.07.2010 - 14:39 |
![]() |
![]() |
#184 |
|
![]()
W Dziwnowie grasuje dziecko (płci żeńskiej) z kręconymi włosami, którego personalia brzmią: Piotr Japa.
EDIT: I jeszcze dwie postacie o tych samych imionach i nazwiskach (Tekla Dalej). Z tymże jedna z nich to kobieta, a druga to facet ![]() Ostatnio edytowane przez Kab Hun : 21.03.2010 - 15:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Guest
|
![]()
Kilka dni temu obok mojej parceli przechodziła Eleonora Flaszka
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Reputacja: 17
|
![]()
Rene Tabletka, Arkady Płanetnik, Władysław Poganiacz, Ernest Dzwonko, Calista Farciarz...
![]() |
#187 |
Guest
|
![]()
Marian Wynalazek
|
![]() |
![]() |
#188 |
Guest
|
![]()
nO ja miałam Telonore Kokos [Faceta]
|
![]() |
![]() |
#189 |
|
![]()
Ja miałam przyjaciółkę która nazywała się Kuba Srajtajczyk
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
|
![]()
Czas odświeżyć temacik
![]() rozwaliło mnie to na łopatki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja znalazłam takich simów jak: Gienek Łopatka ![]() Kleopatra Doniczka ![]() Rebeka Chuligan ![]() Lew Kosmos ![]() Wieńczysława Zasłonka ![]() Klara Narzuta ![]() Stefan Leżak ![]() Lora Gęś ![]() Krzysiek Rozeta ![]() Karmen Dozownik ![]() Józek Czajnik ![]() Dawid Syrop ![]() I nie wiem czemu ale totalnie mnie rozwala imię Scholastyka ![]()
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 11.06.2010 - 21:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|