![]() |
#71 |
Reputacja: 10
|
![]()
A mnie dzisij zdenerwowalo to że jak byłam moją simka na przedmieściu w restauracji zamówiła sobie homara kelnerka jej przyniosła ja patrze a inna simka zbiera talerz z jedzeniam mojej simce . I musiałam zamówic jedzenie dla niej drugi raz ale tym razem zamówiłam coś tańszego
![]()
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
1. Gadanie przy jedzeniu.
2. Dzieciaki grzebią w kiblu. 3. Kiedy przychodzą goście cały czas oglądają telewizję, grają w SSX3, zajmują łazienkę i wyżerają całe jedzenie, gdy już mój sim/simka je poda. 4. Ładowanie. 5. Jęczenie, że nie mogą przejść, chociaż mają dużo miejsca. 6. (I taki bonus) Kiedy zrobiłam całą chatę, nie zapisałam, a wyłączyli prąd. Myślałam, że rozwalę komputer. |
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]()
Że co chwilę psuje się tv,kran,prysznic itp.
Zapraszam na imprezę kupę simów ,a przychodzą góra 2-3, bo reszta jest zajęta. Studia trwają za dlugo ![]() I bardzo mnie denerwuje niania. Bierze dziecko kiedy chce, robi z nim co chce, nawet go nie przebiera jak wyjmuje z łóżeczka. I to ,że laptop się za szybko przegrzewa, gdy gram (ale to już nie wina simsów)
![]() |
![]() |
#74 |
|
![]()
Mnie denerwuje, jak zrobię kimś pierwszy raz "Bara-bara" to ten filmik xD.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
|
![]() Cytat:
![]() Mnie strasznie wkurza : - jak simy cały czas mają opcję "graj SSX 3" - jak się ma dużo przyjaciół (potrzebnych do awansu) i się z nimi nie utrzymuje kontaktu, to wyskakuje 50 komunikatów że ktoś tam nie jest już przyjacielem rodziny itp. - jak ja każę simom coś robić, a im zaraz wyskakuje inna opcja i idą robić co chcą :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
|
![]() Cytat:
![]() wgl. to wkurza mnie pewien sąsiad który jest pokłócony z jednym z moich simów i ciągle zabiera mi gazete a ja nigdy nie moge zdążyć go dorwać ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
|
![]()
mnie najbardziej wkurza to jak mają duzo przyjaciół i co chwila wyskakują te komunikaty, że nie jest już przyjacielem lub "myslałem ze porwali cię kosmici" irytujące to jest... i niania jest beznadziejna...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]()
Na to akurat jest jakaś rada. Po prostu wyłącz podgląd specjalnych wydarzeń w opcjach ustawienia gry.
Żeby nie było offtopu, nie znoszę, gdy po mieszkaniu moich simów szwędają się inni - mam na myśli oczywiście mieszkania w apartamentach. Denerwuje mnie to do tego stopnia, że po prostu blokuję drzwi. Sąsiedzi przychodzą o każdej porze dnia i nocy i pałętają się po moim lokum, jak po swoim, często utrudniając życie moim simom. Druga rzecz: niekompetencja pracowników - głównie chodzi mi o niańki, bo to one sprawiają najwięcej problemów, często ignorując potrzeby simowego potomstwa. Trzecia: ładowanie się parcel (ok. 4 minuty) i oczywiście samej gry (13GB dodatków przekłada się na 20min. czekania, aż gra wreszcie raczy się załączyć...) Czwarta: Błąd z nieprawidłowym działaniem aplikacji, który czasem daje mi popalić. Piąta: słynne tupanie nóżką, machanie rączką i Bóg wie co jeszcze, kiedy simowie mijają się w drzwiach i jeden z nich blokuje drugiego. Szósta: bezpańskie bestie ![]() Na razie to wszystko, z tych bardziej irytujących ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 20.04.2010 - 20:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
|
![]()
mnie denerwują migające ściany na czerwono w the sims 2 i nie wiem co może być tego winą ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]()
A mnie wnerwia "zakrzywianie czasu i przestrzeni". Simy, dajmy na to, o godz. 14.00 wychodzą na miasto i są tam do ok. 22.00, po powrocie do domu znów jest 14.00. To mnie najbardziej irytuje w całej grze...
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|