|
![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
Dzięki za rady, postaram się dostosować
Niestety, zdjęcia są niskiej jakości, bo nie mam dobrego programu graficznego. Okładkę musiałem zrobić na Paincie(!), dlatego tak wyszło. A co do charakteru głównego bohatera, to jego lepsze strony ukarzą się nieco później. Po prostu w pewnym momencie nastąpi przełom w jego życiu (standardowa historyjka, ale nie znam się na wymyślaniu dobrych). Na razie to tyle. Acha, pierwszy odcinek już mam, muszę tylko rozplanować, gdzie mają być zdjęcia. A wymyślając nazwisko, rzeczywiście miałem na myśli cechy charakteru Glena. A teraz ciekawostka: Imię "Glen" usłyszałem w telewizji tworząc tę właśnie postać i tak jakoś mi się nazwało ![]() Ostatnio edytowane przez Mroczny Pan Skromności : 05.04.2010 - 14:16 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
L.: niekoniecznie.
Evil is a Point of View Ostatnio edytowane przez Liv : 05.04.2010 - 20:15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
wiesz, niektore zagraniczne imiona moga byc hmm... "obuplciowe" XD
hm moglo ci sie tez skojarzyc z Gwen! dobra, niewazne. tekst jest okej, widze, ze starasz sie pisac barwne opisy. hm...wyszlo niezle, chociaz nie zachwycasz. powiewa nuda, wlasciwie nic sie nie dzieje, ale to dopiero prolog, weic mam nadzieje, ze potem akcja nabierze tempa. ladnie wykreowales postac glena, podoba mi sie taki Glowny Bohater - Czyste Zlo! XD no nie wiem, ogolnie to jest przecietnie, ale widze w tobie potencjal, wiec moze cos fajnego jeszcze z tego zrobisz. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|