![]() |
#2932 |
Reputacja: 10
|
![]()
Simy lepiej chodzą na 7 i Vista niż na XP?
Gram na laptopie na Xp i muszę chwilę (3-5sec) czekać aż się załaduję fryzury i ubrania. Natomiast na Viscie tego problemu nie ma , To normalne na Xp? Czy mam coś z laptopem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2933 |
|
![]()
Ja gram na laptopie z Vistą, komputer spełnia wymagania i gra śmiga (mimo dodatków z neta i sporo Store), ale mnie też muli tryb tworzenia rodziny, więc chyba nie ma reguły.
Tyle, że wolno ładuje się wszystko w tym trybie - fryzury, ubrania, przełączanie między rodzajami ubrań, a o ładowaniu tekstur w tworzeniu stylu nawet nie wspominam :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2934 |
|
![]()
Mi na Viście też śmiga, tylko na XP ten problem jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2935 |
Reputacja: 17
|
![]()
Ja mam to samo... w sumie podczas zmieniania tekstur, fryzur i ubrań musi chwilę poczekać zanim przeskoczy na nowy styl, ale co dziwne to kiedy moja Simka schudła to na panelu Simów po lewo nie zmienił jej się wygląd twarzy...
![]()
![]() |
#2936 |
Guest
|
![]()
po powrocie z wakacji nie działają mi miejsca publiczne w mieście. jak chcę zrobić zakupy czy wybrać się do spa
![]() |
![]() |
![]() |
#2937 |
Reputacja: 17
|
![]()
Bzdura1, a sprawdzałaś w innej rodzinie? czy tam również dzieją się takie rzeczy? Bo jeśli tak to oznacza, że możesz mieć w komputerze jakieś wirusy kolidujące z pracą gry. Wtedy należy przeskanować cały system programem antywirusowym, a najlepiej również przeskanować komputer programem, który wykrywa programy szpiegujące.
![]() Edit: Jak wyjdą wirusy to najlepiej je naprawić, a kiedy nie będzie można to najlepiej usunąć. ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Łezka : 30.04.2010 - 10:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2938 |
Guest
|
![]()
Szukałam, ale nie znalazłam pytania, więc postanowiłam je tu napisać.
Zarejestrowałam się na modthesims. com i mam problem, bo nie wiem czy zapisać ten mod na dysku (i co dalej robić? ) czy otworzyć za pomocą jakiegoś programu? I jeszcze jedno, czy mody psują grę lub powodują, że się zacina? Z góry dziękuję za odpowiedź ![]() |
![]() |
![]() |
#2939 |
|
![]()
Pliki pobierasz i zapisujesz na dysku, następnie wypakowujesz je z formatu .zip lub .rar, żeby powstał format .package, no i dalej postępujesz według tej instrukcji:
http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=53532 MTS to bardzo popularna strona, większość plików ma tam komentarze tych, którzy je pobrali, oczywiście po angielsku - przejrzyj je, jeśli nie zobaczysz negatywnych, mówiących o problemach z grą, to śmiało pobieraj. Ja mam parę modów z tej strony i żaden nie sprawia problemów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2940 |
Reputacja: 16
|
![]()
Gdzieś na forum znalazłem zdjęcie gdzie ktoś pokazał który dom w Riverview jest nawiedzony przez duchy i pisał, że tam są nagrobki, a u mnie nie ma tych nagrobków więc który to jest dom?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|