![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Mój sprzęt to:
Karta graficzna: Intel 82865G Graphics Controller, Rozmiar pamięci: 96 MB Pamięć RAM: 1 GB Procesor: Intel Celeron 2 GHz P.s. Wiesz - może to dla niektórych dziwnie zabrzmi, ale jestem osobą uczącą się, a dokładniej studentką. Nie pracuję, nie zarabiam. I dla mnie wydanie w tej chwili nawet 200-300 zł na wymianę jakiejś części do komputera byłoby bardzo trudne wręcz nierealne ![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
wszystkim tak muli mi też to normalne im masz więcej rzeczy w domu tym musisz mieć lepszy komputer bo jak masz słaby to tylko domki jedno piętrowe możesz stawiać i w nich mieszkać
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak też się dzieje, jeśli karta graficzna jest przegrzana.
lub w kompie masz za dużo śmieci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Ja mam tak samo, też mi się tnie, kartę graficzną mam podobną (ta sama firma, chyba trochę więcej pamięci), procesor podobny, ramy 2 razy więcej niż Ty. Problem polega na tym, że nic nie mogę wymienić (najwyżej dodać ramu), bo mam laptopa
![]() Tak czy owak, dzięki, że wspomniałaś, że nie ważna ilość rzeczy w downloads. Zastanawiałam się, czy czegoś nie wywalić, chociaż i tak pilnuję, by nie było za dużo rzeczy niepotrzebnych. Kocham moje downloads i nie mogę bez nich grać... Cóż, widocznie trzeba przemyślnie dom meblować, żeby zbytnio gry nie obciążał. Objętość Downloads wpływa chyba głównie na czas ładowania gry, a to już trzeba przeboleć... |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Więc właśnie, należy też patrzeć na ilość zainstalowanych dodatków i akcesorii a także tych ubrań, mebli i innych dupereli. U mnie domy zazwyczaj nie są duże, więc większego problemu z zacinaniem nie mam.
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|