|  14.04.2010, 17:25 | #1 | 
| Zarejestrowany: 06.03.2010 Skąd: Wrocław Płeć: KobietaPostów: 45 Reputacja: 10 |  tryb budowy w mieście 

mam pytanko- jak jestem w mieście to nie mam trybu budowy- to znaczy nie moge nic przebudować, ani dobudować. czy jest taka mozliwość? a pozniej jak chce wrocić do mojej rodziny to musze wyjść z gry i wchodzić od nowa... nie wiem czemu | 
|   |   | 
|  | 
|  14.04.2010, 17:39 | #2 | 
| Guest 

|  Odp: tryb budowy w mieście 

jezeli chcesz przebudowac obca parcele jednoczesnie grajac jakas rodzina,to wpisz kod testingcheatsenabled true  i klikajac z shift na ziemi bedzie opcja buduj tutaj albo jest druga opcja,edytuj miasto i wtedy mozesz bez problemu przebudowac parcele,po czym wracasz do gry
		 | 
|   | 
|  15.04.2010, 15:48 | #3 | 
| Zarejestrowany: 26.08.2009 Skąd: Pszczyna ^^ Płeć: KobietaPostów: 212 Reputacja: 10 |  Odp: tryb budowy w mieście 

Właśnie. Tym sposobem ( z kodem ) możesz edytować również swoją parcelę, lub domy innych simów. W tym przypadku, potem normalnie przechodzisz do trybu życia, klikając na przycisk z simami - Tryb życia. Nie musisz się wyłączać, i znów włączać gry. Mała korekta do Ilony : klikając na ziemię, jest buduj tutaj i kupuj tutaj (przynajmniej u mnie ). Powiem jeszcze, że na parceli publicznej nie można postawić np. lodówki i łóżka. itd. W ''edytuj miasto'' możesz również edytować Chiny, Egipt i Francję, lecz trwa to dość długo, bo wyświetla normalna się ramka podróżowania. | 
|   |   | 
|  28.04.2010, 20:18 | #4 | 
| Zarejestrowany: 06.03.2010 Skąd: Wrocław Płeć: KobietaPostów: 45 Reputacja: 10 |  Odp: tryb budowy w mieście 

jak w miescie daje na Buduj to mi sie nic nie włacza, znaczy zadne narzedzia do budowy....
		 | 
|   |   | 
|  28.04.2010, 20:51 | #5 | 
| Zarejestrowany: 17.10.2009 Skąd: Poznań Wiek: 38 Płeć: KobietaPostów: 970 Reputacja: 10 |  Odp: tryb budowy w mieście | 
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| 
 | 
 |