![]() |
#62 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ostatnio mialam dziwne jazdy z niektórymi rodzinkami. Simów nie mogłam znaleźć w żadnym domku, jakby nigddzie nie mieszkali. Nie byli nawet przy próbie zmiany aktywnej rodziny. kiedy ich zapraszalam do siebie, to przychodzili a potem jak pozegnałam, to śledziłam i bywało, ze znikali na pustej działce bądź też np. koło bazy wojskowej itp. (ale nie w samym budynku, tylko znikali powiedzmy na trawniku obok). Jak zaproponowałam wprowadzenie się takiemu simowi (w koncu to były rodzinki, kórymi wcześniej gralam i nie chciałam ich stracić), to wyskakiwało okienko z przeprowadzką i pokazywało, ze ta rodzina ma ujemny budżet (np. -5000). Wychodzi na to, ze się spłukali i byli jakby bezdomni.
Denerwuje mnie tez to, ze jesli simy przeprowadzają się w ramach postępu historii, to czesto kupują nowy dom, ale ze sprzedaży starego tak jakby nie otrzymywali pieniędzy. Nie wiem, czy te minusowe budzety nie są własnie przez to spowodowane :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Reputacja: 10
|
![]()
A u mnie to na odwrót. Zawsze simy po przeprowadzce spowodowanej postępem historii mają kupę kasy, chociaż powinni być biedakami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Reputacja: 17
|
![]()
Właśnie gram rodziną Dean, a dokładnie to Jerzy ożenił się i teraz jest na wczasach w Shang Simla w Chinach. Jego żona Bogusława zd. Unufro ma trzeci poziom wizy, więc kupili sobie domek wczasowy, a w domku mają kominek i od przyjazdu Jerzy ma opcję po kliknięciu na niego "Spal coś w pobliżu". Wcześniej tego nie było, a wiem iż jest to cecha dzieci strażaków, ale jego ojciec był "sklepowym", ale matka - Lonnie zginęła w płomieniach. Czy to może mieć z tym związek?
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
Mnie udało się nagrać zabawną sytuację związaną z Mrocznym Kosiarzem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
Zauważyłam, że można uwolnić złodzieja. Po zakłuciu złodzieja w kajdanki policjant wraca do domu by sprawdzić czy wszystko jest w porządku. W tym czasie można kliknąć na włamywacza i wybrać opcję uwolnij. Włamywacz ucieka i pojawia się komunikat w stylu "dzięki koleś, że mnie uwolniłeś obiecuję że ci to wynagrodzę". Policjant jest zły, pojawia się tekst "proszę nigdy więcej tego nie robić ".
Niestety nie wiem w jaki sposób złodziej się odwdzięcza. Może już nigdy nie nachodzi naszego domu, nie wiem. |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
heh moja simka bez wzmożonej plodnsci urodzila blizniaki a raz jak mialam wzmozona plodnosc to byly trojaczki
|
![]() |
![]() |
#68 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#69 |
Reputacja: 17
|
![]()
Co do powyższej wypowiedzi i postu Rashes... Wzmożona płodność nie oznacza, że za każdym razem Simka urodzi bliźnięta czy trojaczki. To jest wybierane losowo, owszem ze "wzmożoną płodnością" jest większa szansa na mnogie ciążę. Przykład ode mnie: Moja Simka Madison ma "wzmożoną płodność" była w parze z Jaredem Frio i urodziła mu dwóch chłopców (dwie ciąże), a wcześniej miała i bliźnięta i trojaczki...
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Z tą głową dzieciaka. Też mi się tak zdarzyło jak oglądała telewizje.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|