![]() |
#81 |
Reputacja: 14
|
![]()
kupiłbym, ale nie wiem, czy zdążę naprawić Frameworka (jakoś się nie mogę do tego zabrać)
Dodatek fajny, zapowiada się lepiej niż WP. Szczególnie mi się podoba, że będzie można edytować otoczenie. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
Dobrze by było, jakby dzięki temu dodatkowi zawody z podstawy były także w ten sposób rozgrywane, najlepiej jakby było widać co się dzieje w biurze, albo możnaby było robić eksperymenty w centrum Landgraaba tak jak robi się wszystko w domu
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Reputacja: 14
|
![]()
No, byłoby super, ale wątpię, żeby tak zrobili
ciekawe, czy jak się zainstaluje, to będzie działać WP |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
eee, moim zdaniem to mogli coś lepszego wymyślić.. ta 'kariera' to takie trochę denne będzie moim zdaniem -.-
fajnie by było jak by stworzyli też coś w stylu 'cztery pory roku' ![]() ale poczekamy zobaczymy, pewnie jeszcze nie jedną niespodziankę dla nas wymyślą ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Reputacja: 10
|
![]()
mi by się przydał zawód prezydenta
![]() no i aktora\aktorki ![]()
![]() |
#86 |
|
![]()
Wiadomo recenzja ciekawie brzmi, lecz czy na prawdę tak będzie? ;D Jeśli miałoby tak na prawdę być to z chęcią bym kupiła.
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
Mi się podoba pierwsza wersja okładki, bo ta druga jest dziecinna.
Nie podoba mi się też nazwa dodatku, bo w tłumaczeniu z oryginału powinien nazywać się Ambicja, a nie Kariera. Zrobili tak samo jak z WP, które w tłumaczeniu z oryginału nazywałoby się Światowe Przygody ;-). No, ale mniejsza z tym. Dodatek i tak kupię. Zachęcili mnie eksperymentami i pogromcami duchów ![]() No i fajnie też że będzie można robić tatuaże. |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
tutaj znalazłam dwa fajne artykuły odnośnie dodatku
http://usims.socjum.pl/blog/pokaz_wpis/69 http://usims.socjum.pl/blog/pokaz_wpis/70 |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
No rzeczywiście fajne artykuły szczególnie drugi.
Deszcz meteorytów? Dziwne jak na simy ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
|
![]()
A ja chcę koronera!
Za dużo CSI się naoglądałam, ale CHCĘ KORONERA! ![]() Opcja z tatuażami jest niesamowice zachęcająca. @up: Deszcz meteorytów, ja bym się nie dziwiła. Jak w 2 sim mógł zejść przez uderzenie satelitą, a w 3 można zakupić dom zniszczony przez meteoryry... Wszystkiego po twórcach można się spodziewać ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|