|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
W końcu się zabrałam za ocenianie Twoich simek.
Jako, że przeglądnęłam wszystkie od początku, mam doskonały obraz tego, jaką ewolucję przeszłaś w tworzeniu simów. Na początku były one nieciekawe, a teraz napatrzeć się nie można. Zrobiłaś spore postępy. No to lecimy od początku: Amethy - bardzo ładna, nie pasują mi jedynie te kolczyki w wardze Ola - ma zbyt pociągła twarz, nie podoba mi się ten typ urody Paula - ma bardzo fajna fryzurę, ale nos jest zbyt prosty Roxette - jest brzydka moim zdaniem, ładniej jej w ciemnych włosach Danny - straszny pijaczyna ale nawet przystojnySapphira - nawet ładna Casimir - cały Jackson Rippner (Red Eye, Batman - początek) i nie podoba mi się Eunice - jest super, podoba mi się jej makijaż ![]() Ernest - taki sobie, może lepiej wyglądałby z zarostem? Nie było by mu znać tak tej podłużnej twarzy. Poprawiony wygląda o niebo lepiej Loren- całkiem fajna, ale ma zbyt opadające kąciki ust Jerremi - bardzo przystojny sim Irmine - jedna z ładniejszych Twoich simek, tylko nie podoba mi się jej bluzka, bo za bardzo opina jej ciało Jasmine - ma z kolei zbyt uniesione kąciki ust, ale podobają mi sie jej oczy Christian - taki średniacha Natasza - jest piękna - taka simka-wamp i bardziej podoba mi się przed metamorfoząJaneye - bardzo ładna, fajny, mroczny makijaż, ale zbyt jaska karnacja Claudy - ładna, ma piękne oczy Irmine 2 - fajna, ale twarz ma zbyt pociągła Ileana - śliczna, taka dziewczęca i naturalna. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Tak, rzeczywiście Twoje simy są coraz lepsze. Ostatnie są naprawdę śliczne
![]() Ciekawe co nam jeszcze zaprezentujesz.
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|